25 / 04 / 2024

Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları!

Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları metrekare olarak 3 bin lira ile 3 bin 700 lira arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Saloon Residence Gen Yapı imzasını taşıyor...




Gen Yapı tarafından hayata geçirilen  Saloon Residence  projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  Gen Yapı  Saloon Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesine bağlı Yukarı Dudullu'da yükseliyor.


Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Ümraniye Saloon Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Saloon Residence Ümraniye projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesinde daireler 80 metrekare ile 324 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları!


Saloon Residence Ümraniye daire fiyatları metrekare birim fiyatı olarak 3 bin lira ile 3 bin 700 lira arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Ümraniye Saloon Residence projesinde teslim tarihi Mart 2014 olarak belirlendi.


128 konutluk Saloon Residence Ümraniye projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, davet salonu, Türk hamamı, bakım odası gibi sosyal olanaklar mevcut.


Saloon Residence Dudullu nerede?

Saloon Residence Dudullu adres : Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye



Saloon Residence Dudullu iletişim

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön