25 / 04 / 2024

Saloon Residence’ta bayrama özel fırsat!

Saloon Residence’ta bayrama özel fırsat!

İstanbul’un en iyi 10 projesinden biri olarak göze çarpan Saloon Residence bayrama özel kampanya ile çiftte bayram yaşatmayı hedefliyor. Saloon Residence anadolu yakasının en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor...



Ataşehir Finans Merkezi ekseninde Ümraniyede bulunan Saloon Resindence’ta hemen taşınabileceğiniz hazır daireler için size özel fırsatları kaçırmayın.


İstanbul’un en iyi 10 projesinden biri olarak göze çarpan Saloon Residence bayrama özel kampanya ile çiftte bayram yaşatmayı hedefliyor. Ataşehir Finans Merkezi ekseninde Ümraniyede olan Saloon Residence aynı zamanda anadolu yakasının en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor.


Bir insanın ihtiyaç duyabileceği her türlü konfor ve sosyal donatıları bünyesinde barındıran Saloon Residence adeta 365 gün tatil konseptini sunuyor.


22.000 m2 inşaat alanına sahip projede geniş sosyal alanları, bunun yanı sıra yardımcı üniteleri ve toplantı salonu ile de ön plana çıkıyor.


Örneğin: Misafirlerinizin kalabileceği özel yardımcı odalar bulunmaktadır.


Her metre karesi özenle düşünülerek tasarlanmış projede, sağlıklı yaşam için spor yapılabilecek alanlardan, insanın ruhunu dinlendirebileceği kat bahçelerine kadar her imkana sahip olabileceğiniz size özel bir dünya sunuluyor.


Bayrama özel kampanya ve proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.saloonresidence.com web sitesini zirayet edebilir veya (0216) 540 23 68 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirler. 


Geri Dön