27 / 04 / 2024

Samandıra'da otomobil merkezi inşa ediliyor!

Samandıra'da otomobil merkezi inşa ediliyor!

Anadolu yakasının otomobil merkezi Kartal Samandıra'da inşa ediliyor



Yakın gelecekte oto galerinin apartman altlarından çıkacarak, yeni açılan otomobil merkezlerine taşınacak. İstanbul Avrupa yakasında yapımına başlanan iki otomobil alışveriş merkezinin ardından, Anadolu yakasının otomobil merkezi' Kartal Samandıra'da inşa ediliyor. Erdemler İnşaat tarafından inşa edilen ve yüzde 90' tamamlanan Auto Country 257 bin metrekare inşaat alanına sahip. 90 bin metrekare kapalı alana sahip projede 650 adet dükkan bulunuyor.

Erdemler İnşaat yetkilileri Auto Country Galericiler Sitesi için şimdiye kadar 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Auto Country'de dükkanların metrekare fiyatı bin 500 - 2 bin dolar arasında değişiyor. Projede 90 ile 500 metrekare arasında değişen büyüklükteki dairelerin yüzde 80'inin satıldığı belirtildi.

Auto Country'de oto galerilerin yanı sıra, çarşı ve sosyal tesisler, 150 yataklı 5 yıldız otel, sinema, bankalar, noter, döviz büroları, alışveriş merkezleri, kuaför, oto kuaförü, hayvan kuaförü, sağlık kuruluşu, eczanesi, spor salonu, giyim mağazaları, bowling ve bilardo salonları ve çocuk kreşi, havayolları, ve otobüs firmalarının acentaları, restaurant, cafe, fastfoodlar, giyim mağazaları ve pazarı, fast food dükkanları, spor salonu, döviz bürosu ve pek çok şey bulunacak.
Sabah Emlak


 


Geri Dön