28 / 03 / 2024

Sampaş CEBİT'e katılıyor!

Sampaş CEBİT'e katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.



“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, yerel yönetimlere; yazılım tasarımından kuruluma, eğitimden işletime, bakım ve destek servislerinden danışmanlığa kadar yüksek katma değerli hizmetler sunan SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacaktır.

 

33 yıllık tecrübesiyle 500 ‘ün üzerinde belediyeye Akıllı Kent uygulamalarını sunmakta olan SAMPAŞ A.Ş.; Web Tabanlı Yönetim Bilgi Sistemi (WebMIS), Akıllı Belediyecilik (MIB), AKOS - Kentsel Proje Çözüm ve Hizmetlerimiz, Akıllı Su Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Büyükşehirlerde Dönüşüm Yol Haritası çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacaktır. “Akıllı, Estetik, Ekolojik ve Sürdürülebilir Kentler” oluşturarak kentlerin marka değerini ve vatandaşların yaşam kalitesini yükselten; insan odaklı yönetim anlayışını yaygınlaştıran uygulamaları hakkında ziyaretçilerine bilgi verecektir.


Tarih: 11 Eylül 2014, Perşembe

Yer:    İstanbul Fuar Merkezi, Salon No: 11


Geri Dön