25 / 04 / 2024

Tem Avrasya, MIPIM 2018'e katılıyor!

Tem Avrasya, MIPIM 2018'e katılıyor!

Fuzul Yapı’nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliylehayata geçirdiği TEM Avrasya projesi yarın kapılarını açacak olan MIPIM 2018'e katılıyor...



MIPIM 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı, Fransa'nın Cannes şehrinde yarın kapılarını açacak. Fuzul Yapı'nın  TOKİ  ile hasılat paylaşım modeliyle Gaziosmanpaşa'da geliştirdiği TEM Avrasya projesi ilel fuarda yerini alacak. Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) organizasyonuyla fuar alanında kurulan çadırda, Türkiye’nin marka şehirleri ve marka projelerinin yer alacağını ve hep birlikte yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet edeceklerini ifade eti. 

Zeki Akbal, "Türkiye'nin MIPIM 2018'de bin 600 metrekarede 250 kuruluş ve 700'e yakın kişi ile temsil edilmesi bekleniyor. Biz de fuarda bir taraftan projelerimizi tanıtacağız, diğer taraftan Türk vatandaşı olabilme potansiyeline sahip yabancı yatırımcılara, ülkemizdeki yatırım avantajlarını anlatacağız" dedi.

TEM Avrasya projesi 612 daireden meydana geliyor. Projenin yüzde 50'si satıldı. Akbal, "Projemizi tanıtırken, ’Biz ne sadece Avrupalıyız, ne de sadece Asyalıyız. Biz daha fazlasıyız’ diyoruz. Bu mesajımızı Avrupa’nın önemli bir merkezinde ziyaretçilerimize de vereceğiz. Çünkü TEM Avrasya Konutları, Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükseliyor. Yatırım değeri oldukça yüksek bir lokasyonda konumlanan ve gelecek yılın ortasında teslim edeceğimiz TEM Avrasya Konutları hem yabancı yatırımcılar hem de gurbetçiler için fırsatlar sunuyor" açıklamasında bulundu. 

MIPIM 2018 Fuarı ile açıklama yapan Akbal, "Profesyonel fuar ziyaretçileri, özellikle İstanbul’la ilgili merak ettiği bir konuya bu fuarda cevap bulacak. Fuzul Yapı olarak İstanbul’un farklı lokasyonlarında geliştirdiğimiz projelerle ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken, MIPIM 2018’ in bizlere yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz" dedi. 

Web: https://temavrasya.com/


Geri Dön