27 / 04 / 2024

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.



Gurbette Samsunlu bir işadamı olmasına karşın memleketini hiçbir zaman unutmadığını söyleyen ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşçı,' Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne her zaman bir yanımız baba ocağında oldu. Her zaman geldik. Doğduğumuz toprağı unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. ' diye konuştu.

 

Bafra'nın kendisi için hayatımın anlamı bir yer olduğunu söyleyen Aşçı,' Her ne kadar hayatımızı İstanbul'da kazanıyor olsakta hep gözümde tütmüştür. Kentime her fırsat yarattığımda soluğu Samsun'da alıyorum. Ayrıca memleketime yaptırdığımız ve bağışladığımız Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi'nin Bafra ve Samsun bölgesi eğitime kazandırılmasından sonra doğup büyüdüğüm köyümüzde 600 kişinin ibadet edebileceği güzel bir cami yaptırdık, bundan sonra da daha güzel hizmetleri memleketimize kazandırmanın gayreti içinde olacağız ' dedi.



Ekip


Geri Dön