24 / 04 / 2024

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bodrum’da yaşanan depremle ilgili “Depremde ciddi bir hasar ortaya çıkmaması alınan tedbirlerin etkili olduğunu göstermiştir” sözlerine sektörden destek geldi.


Bodrum’da uzun yıllardır proje geliştiren Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Önceki gün yaşanan depremin hemen ardından hayatın Bodrum’da normal seyrine dönmesi hem mimarisiyle hem kalitesiyle hem de misafirleriyle Bodrum’un çok güçlü ve önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gördük” değerlendirmesinde bulundu. Depremden kısa süre sonra Bodrum’da hayatın normale döndüğüne dikkat çeken Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok" dedi. 


160 milyon euroluk yatırımla Rebis Bodrum projesini devreye aldıklarını hatırlatan Amrağ, “Bu projeyle Bodrum’a bir otel kazandırmış olacağız” dedi. 


Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar ise “Bu deprem Bodrum’da mimari planların, güvenlik tedbirlerinin ne denli önemli olduğunu ortaya koydu" dedi. Çağlar, “Bodrum her yıl yurtiçi ve yurtdışında 30’u aşkın turizm fuarında temsil ediliyor" dedi.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise hayatın normal seyrinde tatiline, eğlenmeye devam ettiğini belirterek, “Bodrum tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Vatandaşları etkileyen olumsuz hiçbir şey yok. Böyle bir depremde kendini bu kadar hızlı yenileyen şehir yok. Bu durum Bodrum'un Türkiye’nin en güvenli yeri olduğunu gösterdi" dedi.


Akşam 


Geri Dön