28 / 03 / 2024

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.



Martı Grup bünyesinde yer alan, Türkiye’nin turizm odaklı ilk Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. (Martı GYO) yatırımlarına bir yenisini ekledi. Martı GYO, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği, Bodrum merkezine 8 km mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip 55.634,60 m2 yüzölçümlü taşınmazın 49 yıl süreli olarak irtifak hakkı tesisine ilişkin ihalesini kazandı. 


Oya NARİN; “Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından olan Bodrum’da da var olarak, zinciri tamamlamış olmak grubumuz adına heyecan vericidir.”


Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Oya NARİN, ihalenin sonuçlanmasının ardından, “Marmaris, Antalya ve İstanbul’daki yatırımlarımızın ardından Türk turizmine Bodrum’da da katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından olan Bodrum’da da var olarak zinciri tamamlamış olmak grubumuz adına heyecan vericidir. İmar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımları 2018 yılında tamamlayıp işletmeye açmayı hedefliyoruz. Bu yatırımla turizm sektöründe genişlemeye, 47 yıllık Martı deneyimi ile turizm projelerinde fark yaratacak karlı projelere imza atmaya devam etmeyi planlıyoruz.”dedi. NARİN, sözlerine Bodrum’daki turizm anlayışına yeni bir soluk getirerek kaliteli, nitelikli ve seçkin bir hizmet vermeyi hedeflediklerini de ekledi. 




Geri Dön