29 / 03 / 2024

Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

23 yıldır İnşaat ve gayrimenkul sektöründe olan M. Remzi Kasanoğlu tarafından 2003 yılında Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor. Şirket kurucusu Remzi Kasanoğlu, firmamız gayrimenkul arsa ve inşaat sektöründe güven verici çalışmaları ile hızla gelişmiş





23 yıldır İnşaat ve gayrimenkul sektöründe olan M. Remzi Kasanoğlu tarafından 2003 yılında Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor. Şirket kurucusu Remzi Kasanoğlu, firmamız gayrimenkul arsa ve inşaat sektöründe güven verici çalışmaları ile hızla gelişmiştir. Özellikle de Didim ve çevresinde villa arsaları projelerini gerçekleştirmiş ve binlerce insana küçük tasarruflarla tapu sahibi yapmayı başarmış ve bu konuda da yeni projeleri gerçekleştirmeye devam etmektedir" dedi. 


İnsana ve insan yaşamına verilen önem arttıkça diğer iş kollarında olduğu gibi inşaat sektöründe de uzmanlığa ve yetişmiş insan gücüne verilen önemin arttığına dikkat çeken Kasanoğlu, "Yurtdışında birçok gayrimenkul fuarına katılırken, yurtiçi ve yurtdışında tanıtıma ağırlık vererek pazarlama ve satış konusunda pek çok deneyim kazanmıştır" diye konuştu. 


Bu deneyim ve tecrübe ile önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan şirket kurucusu Remzi Kasanoğlu, gerçekleştirdiğimiz projeler ve atılımlarla firmamızı bölgemizde lider firmalar arasında gösterildiğini belirterek, teknolojiyi günü gününe takip eden, alanında tecrübeli ve uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. İşimizi yapma konusunda gösterdiğimiz özeni gerek hizmet verdiğimiz gerekse hizmet aldığımız kumm, kuruluş, şahıslar ve proje partnerlerimizi seçme konusunda da özen göstermekteyiz. Bu sayede Remka İnşaat dürüst, güvenilir, kaliteli ve süratli bir hizmetler üretmektedir" dedi. 


Star Ege Gazetesi 


Geri Dön