25 / 04 / 2024

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak yaptığı açıklamada sıvasız ve boyasız binaların Samsun'un tanıtımını olumsuz etkileyeceğini belirtti.




Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatı’nda Samsun’un binlerce misafiri ağırlayacağını anımsatarak, “Samsunumuzun imajı ve turizmimiz için çevre kirliliği ve estetik olmayan çirkin görüntülerin önlenebilmesi adına hemşerilerimizden hassasiyet bekliyoruz “ dedi.


Zennube Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Temmuz ayında gerçekleşecek İşitme Engelliler Olimpiyatı ile birlikte ivme kazanmasını beklediğimiz Samsun Turizmi ilimiz için önem arz etmektedir. Uluslararası düzeydeki bu önemli özellik nedeniyle birçok yerli ve yabancı konuk İlimizi ziyarete gelecek, kentimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır. Ancak, düzensiz gelişim gösteren başta sıvasız ve boyasız binalar, etrafa atılmış çöpler kentimizin tanıtımını olumsuz yönde etkileyecektir.” Dedi.




Samsun Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön