29 / 03 / 2024

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.



Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yapımında sona yaklaşılan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Samsun Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; her iki yatırımın da engelliler için büyük yatırımlar olduğunu söyleyen Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, projelerde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

YATILI OLACAK

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engellilerin yatılı olarak kalabileceğini sözlerine ekleyen Başkan Doğan ise, "2017 yılında inşaatına başlanan ve engellilerin sürekli bakımının yapılacağı Çarşamba Engelsiz Yaşam Merkezi Yeşilırmak kıyısında 20 dönüm alan üzerine yapıldı. Yapı, 7 adet yaşam evi ve 1 adet idari binadan oluşuyor. Bunun yanı sıra belediyemiz ve Çarşamba Ticaret Borsamızın iş birliğinde gerçekleştirilen yaşlıların ve engellilerin gündüz bakım ve rehabilitasyonunun sağlanacağı Aktif Yaşam Merkezi projemizde de sona gelindi. Bu iki projenin Çarşamba'ya büyük değer katacağına inanıyorum ve bu projelerin şimdiden Çarşamba'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Geri Dön