26 / 04 / 2024

Samsun Lovelet AVM şans küresi ile araba sahibi yaptı!

Samsun Lovelet AVM şans küresi ile araba sahibi yaptı!

Karadeniz Bölgesi’ nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’ nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araçtan ilki talihlisini buldu....




Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araçtan ilki talihlisini buldu. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyada Lovelet müşteri kartı sahibi Muzaffer Ak isimli vatandaş, 240 TL’lik alışveriş sonucu deneme hakkı kazandığı 8 anahtardan 3.sü arabanın kilidini açınca 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee’nin sahibi oldu.


Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerinin yüzünü güldüren ‘Fiyatları Küçülten Outlet’ Yaşam Merkezi Lovelet, bu kez de araba sahibi yaptı. Karadeniz’in en çılgın Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, 1 Kasım’da Lovelet kartı sahibi müşterilerine özel araba kampanyası başlatmıştı. Citroen C-Elysee marka iki adet araç, VM içinde sergilenerek 1 Kasım’dan itibaren talihlerini bekledi. 


Lovelet AVM içindeki her hangi mağaza veya restauranttan 30 TL alışveriş yapan müşteriler, Şan Küresi içindeki 5 bin anahtardan birini arabanın kilidini açmak için kullanmaya hak kazandı. Atakum ilçesinde yaşayan serbest meslek sahibi Muzaffer Ak isimli Lovelet müşterisi, 240 TL’lik alışveriş yaptı. Kampanyaya katılan Ak, yaptığı alışveriş karşılığında Şans Küresi’nden 8 anahtar seçti. Seçtiği anahtarları tek tek deneyerek aracın kilidini açmaya çalışan Ak, 3. anahtarda kilidi açtı. Kısa süreli şok yaşayan Lovelet müşterisi, araçlardan ilkinin sahibi oldu. 


İlk araba talihlisinin belli olmasından sonra kampanya ikinci araba için de başladı. Araba kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir, kampanyanın Samsunlulardan büyük ilgi gördüğünü söyledi. İlk aracın sahibini bulduğunu ifade eden Genel Müdür Düzdemir, ‘’Müşterimiz Mustafa Ak, kampanyaya katılarak il aracın sahibi oldu. Aracı kazanması, bizleri de mutlu etti. İyi günlerde kullanmasını diliyoruz. Şimdi de ikinci aracımız şanslı talihlisini bekliyor. İkinci talihli de belli olduktan sonra arabalarımızı sahiplerine teslim edeceğiz. Çekiliş, kura, beklemek yok. 30 TL alışveriş yapıp seçeceği anahtarla kilidi açan arabanın sahibi olacak. Şuan heyecanla ve merakla ikinci talihliyi bekliyoruz.’’ şeklinde konuştu. 


Gerçekleştirdikleri sürpriz kampanyalarla bölge halkını şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam edeceklerine de değinen Genel Müdür Hale Düzdemir, "Müşterilerimize hep ilkleri yaşatıyoruz. Bu sefer de Karadeniz Bölgesi’nde yine ilki daha gerçekleştiriyoruz. Küre içinde açan anahtarı bulan kişiye o an anahtarı verip evine hediyesiyle yollamayı istiyoruz. İnsanları aylarca bekletmeden şanslarını anında denemeleri istiyoruz. Araba kampanyasının akabinde diğer sürpriz kampanyalarımız başlayacak. Herkesi, Lovelet’i izlemeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Cihan


Geri Dön