20 / 04 / 2024

Samsun Towers'a tüketici kalite ödülü! 65 bin 500 TL'ye!

Samsun Towers'a tüketici kalite ödülü! 65 bin 500 TL'ye!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

World Consumer Academy tarafından Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun desteği ile gerçekleştirilen 2012 Dünya Kalite Zirvesi’nde Ersa İnşaat’ın Samsun Towers projesi tüketici kalite ödülüne layık görüldü



“İnsanlık İçin El Ele” misyonu ile birçok ülkeden iş adamlarını bir araya getiren World Consumer Academy’nin bu yılki zirvesinde Türk iş adamı ve  Ersa İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt,  Samsun Towers  projesiyle ödüle layık görüldü.


Pazarda kalıcı olabilmek için, AR-GE ekseninde oluşturulacak kalite ve inovasyon yeteneğinin sürdürülebilir olması gerektiği konusunun altının çizildiği zirvede ekonomik fiyat politikasıyla kaliteli ve lüks konutların sunulduğu Samsun Towers tüketici kalite ödülüne layık görüldü.


Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt; “Esenyurt’ta inşasına devam ettiğimiz Samsun Towers projemiz halkımız tarafından büyük beğeni topladı. İstanbulluların yanı sıra Avrupa’dan da dikkat çeken oranda bir taleple karşılaştık. Şimdi de projemiz Amerika’da düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi tarafından tüketici kalite ödülüne layık görüldü. Birçok ülkenin iş ve siyaset alanından isimlerinin katıldığı zirvede bu ödüle layık görülmenin verdiği gurur ülkemiz adına bizleri çok mutlu etti. Halkımıza, ekonomik fiyatlarla ayrıcalıklı ve kalite bir yaşam alanı sunabileceğimize inanarak hayata geçirdiğimiz Samsun Towers projemizin kısa zamanda bu başarıyı elde etmiş olması da sevindirici.” dedi.


California Los Angeles’ta düzenlenen World Consumer Academy’e Amerika Los Angeles Başkonsolosu Aydın Topçu, Amerika Los Angeles Ticaret Ataşesi Gürkan Sezer, Amerika Los Angeles Ticaret Ataşesi Murat Gönen, Amerika Beverly Hills Belediye Başkanı William W. Brien, Fatma Yüceler, THY Batı Amerika Genel Müdürü Ahmet Atahan, Türk Amerikan Dernekleri 2. Başkanı Fevzi Öten, Iconisus L & Y Görsel İletişim Tasarımı-Medya Türk Film Konseyi, Emrah Yücel, Sena Case Vice President Michelle Dannce - Stewe Busci, İrdanlalı Akrist Claire Birmingham, Jayshrce Yupta, Fox Group Entertainment Başkan Yardımcısı Jim Berwanger'ın yanı sıra Los Angeles'ta yaşayan Türk iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.


Esenyurt'ta inşa edilen Samsuntowers projesinde peşin alımlarda yüzde 15 oranında indirim yapılıyor. Projede 43 metrekarelik 1+1 daireler 65 bin 500 TL ile 78 bin 700 TL, 55 metrekarelik 1+1 daireler 81 bin 600 TL ile 97 bin 400 TL, 68 metrekarelik 1+1 daireler 109 bin 850 TL ile 124 bin 500 TL, 73 metrekarelik 1+1 daireler 108 bin 200 TL ile 133 bin 600 TL, 103 metrekarelik 2+1 daireler 151 bin 200 TL ile 182 bin 200 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatla 60 ay sıfır faizle vade yapılıyor.


0212 596 00 66   


http://www.samsuntowers.com   


projeye sor



Geri Dön