16 / 04 / 2024

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin, "Kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerimiz var. Adeta kangren haline gelmiş bir sorun bu. İnşallah neşteri vuracağız" dedi. Başkan Şahin, mahalledeki imar sorununun çözümü için her çalışmanın yapıldığını ve ortak akılla birlikte kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerin sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirtti. 

Samsun da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

"4 MAHALLEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM" 

Samsun Haber'de yer alan habere göre, Başkan Şahin, "Fatih Mahallesi’nin sıkıntılarını yakından biliyoruz. Sorunları yerinde istişare yaparak çözüme kavuşturmak için bu akşam burada sizlerle bir araya geldik. Fatih Mahallesi dışında Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahallelerimizin hepsinin kentsel dönüşüm istediklerini biliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Samsun ziyaretinde bu sorunları tek tek kendisine ilettik. İnşallah bu işi sonuçlandıracağız" dedi.

Samsun da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

"VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA GÖRÜŞÜLECEK" 

Mahalle halkının taleplerini her zaman ön planda tuttuklarını da sözlerine ekleyen Şahin, "Ben yaptım oldu mantığı ile değil istişare ile yapacağız. Ortak akıl çok önemli. Yoksa ben yaptım oldu mantığı ile sonuç alamayız. Devletimizin desteği, bizim de çalışmalarımız sonucu bu işi nihayete erdireceğiz. Siz vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilgili bakanlıklarımızla görüşerek kangren hale gelmiş bu yaraya inşallah neşter vuracağız" dedi.

 


Geri Dön