25 / 04 / 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour'da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour'da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın

Carrefour'un indirimli amiral gemisi serisinde sıra 'Samsung Galaxy S22 Ultra'da. Carrefour müşterileri alışkın olduğu üzere telefon fiyatlarında indirime gitti. internet sayfasından yaptığı satışta fiyatının düşmesi vatandaşın ilgisini çekti. İşte Samsung Galaxy S22 Ultra 01 Haziran fiyat listesi



Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung'un sevilen Galaxy Note serisinin geri dönüşünü işaret ediyor. Bu kılık değiştirmiş bir Not, ama onu ne kadar çok kullanırsan, o kadar çok alırsın. Samsung, Note serisinin en iyilerini S Pen ve göze çarpan tasarım biçiminde aldı ve güçlü kameraları ve büyük pili ile Galaxy S serisinin özüyle birleştirdi ve sonunda her şeye ulaştı. hepsi bir arada telefon: Galaxy S22 Ultra!

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın

Bu telefon gerçekten her şeye sahip: uzun menzilli periskop zum lensli 4 kamera sistemi, pil boyutundan ödün vermeyen dahili S Pen, en yeni ve en güçlü Android işlemci, en yeni nesil Samsung AMOLED ekran... temelde, gişe rekorları kıran bir amiral gemisi için gereken her şey. Oh, ve ardından rekor kıran ekran parlaklığı, daha ayrıntılı yenileme hızı ve birkaç süslü renk gibi birkaç bonus özellik ekleyin.

Tabii ki, tüm bunlar 1.200 $'lık premium bir fiyatla geliyor, ancak birçok yeni özelliğe rağmen geçen yılın modelinden çok da yüksek değil. Peki... S22 Ultra'yı almalı mısınız? Ve herhangi bir uyarı var mı? Hadi keşfedelim!

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour'da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın


Geri Dön