24 / 04 / 2024

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.



Antalya’nın son günlerde sıkça konuşulan bölgesi haline gelen Suphi Türel Caddesi’nde, Samut AŞ tarafından yapımına hızla devam edilen Samut Comfort City projesindeki lüks daireler, öğretmenler günü şerefine %30 gibi dikkat çekici bir indirim ile satışa sunuldu. “Türkiye’nin geleceğini yetiştiren öğretmenlerimize, Antalya’nın gelecek vaad eden projesinde fırsat” sloganı ile duyurulan dev kampanya sadece öğretmenleri kapsıyor. Emekli öğretmenlerin de faydalanabileceği bu kampanya 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün yanı sıra bu tarihi takip eden kısa sürede de devam edecek.


Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Samut Comfort City projesinin içerisinde barındırdığı alışveriş merkezleri, cafe ve restaurantlar, sosyal yaşam alanları, spor ve yüzme alanlarıyla konut projesinden çok öte bir cazibe merkezi olacağını belirterek, konum olarak da projenin özel bir niteliğe sahip olduğunu söyledi.  “Öğretmenlerimizin toplumumuzda çok özel bir yeri var” ifadelerini kullanan başarılı İşadamı, gerek kullanım gerekse yatırım açısından öğretmenlere özel %30 gibi önemli bir indirim jesti yaptıklarını dile getirdi. Kampanyanın geçerlilik tarihi hakkında da bilgi veren Hüseyin Samut, kampanyanın sadece 24 Kasım’a kadar değil bu tarihi takip eden bir zaman zarfında da devam edeceğini söyledi.


Birbirinden özel site özellikleri ve konum avantajıyla dikkat çeken Samut Comfort City, henüz proje aşamasındayken büyük rağbet görmüştü. Merakla beklenen projeyi geçtiğimiz günlerde, cadde açılışına katılan Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ziyaret etmişti.  Samut Comfort City projesi 84 ultra lüks daire ve işletme birimlerinden oluşuyor.




Geri Dön