19 / 04 / 2024

Sancak ve Toki yüzme havuzları tamamlanıyor!

Sancak ve Toki yüzme havuzları tamamlanıyor!

Selçuklu Belediyesince Toki ve Sancak mahallelerinde yapımı devam eden yan olimpik yüzme havuzlannda sona yaklaşıldı. Yüzme havuzlan, birçok sportif müsabakaya ev sahipliği yapacak nitelikte olacak...



Selçuklu Belediyesince Toki ve Sancak mahallelerinde yapımı devam eden yan olimpik yüzme havuzlannda sona yaklaşıldı. Genç nüfusun zihinsel ve bedensel gelişimine de katkı sağlayacak yüzme havuzlan, birçok sportif müsabakaya ev sahipliği yapacak nitelikte olacak.
İlçeye kazandırdığı tesislerle halkı spor yapmaya yönlendiren ve amatör sporlara büyük katkı sağlayan Selçuklu Belediyesi, ilçede yaşayan herkesin sporla tanışmasını sağlayacak iki tesisin yapımına hızla devam ediyor. Toki ve Sancak Mahallerinde yapımı devam eden olimpik yüzme havuzlanmn planlanan süre içerisinde tamamlanması amacıyla ekipler çahşmalanm aralıksız sürdürüyor.
Eğitim, rekreasyon ve dinlenme ihtiyaçlannın da karşılanacağı tesisler aynı zamanda ilçenin sosyal buluşma alam ve kültürel eğlence mekanlan haline gelecek. Konya nüfusunun büyük bir oranını teşkil eden genç nüfusa da hitap edecek proje, profesyonel sporcu yetiştirme hedefinin yanında, ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin sosyal gelişimlerini tamamlamalanna yardımcı olacak.


Anadolu Manşet

Geri Dön