18 / 04 / 2024

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.



Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla "örnek bir ilçe" olan Sancaktepe Belediyesi, yatırımalarına son sürat devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Akpınar Mahallesi’nde yapılan yeni muhtarlık binası ve taziye evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, 19 Nisan Perşembe günü yapılan açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Akpınar mahallesi sakinlerine  kalıcı iki  eser daha kazandırmalarından  dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün Sancaktepemiz için iki yeni projeyi hizmete açmanın kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. , Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesinde bir çok eseri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Erdem “ Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor.”dedi.

Başkan İsmail Erdem, konuşmasının ardından hizmete açılan Yeni Muhtarlık Binası ve Taziye Evi’nin tüm Sancaktepe halkına hayırlı olmasını diledi.


Geri Dön