27 / 04 / 2024

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 40 derslikli ortaokul!

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 40 derslikli ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi’nde hayata geçireceği 40 derslikli ortaokulun temeli atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.




Sancaktepe Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yaptırılacak olan 40 derslikli ortaokulun temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk’ün katılımıyla gerçekleşti.


Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem “ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol gereği ilçemize 192 derslik okulu hizmete açacağız. Bu adımlardan biri olan Atatürk Mahallemize 40 derslikli okulun temelini bugün atacağız. Bu okulun maliyeti belediye bütçemizden karşılanacak. Geçtiğimiz günde Hilal Mahallesi'nde de 80 derslik bir okulun temelini attık. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı. Ben görevim icabı çocuklarımın geleceğine katkı yapmakla kendimi sorumlu hissediyorum. Zira eğitimin telafisi yoktur. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız dünya standartlarında bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Belediye olarak görevde kaldığımız sürece eğitime ve gençlerimize yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Protokol konuşmalarının ardından 40 Derslikli ortaokul temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti. Programın ardından Başkan Erdem, Atatürk Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Mahalle sakinleri ise son dönemde Sancaktepeye yapılan yatırımlardan ötürü Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.



Sancaktepe Belediyesi



Geri Dön