19 / 04 / 2024

Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat!

Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede ödemelere göre 30 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 256 bin TL'den başlıyor.



Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp, 208 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildiği projede fiyatları kata ve cepheye göre değişiyor.  


Aydos Country Rezidans projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında  Aydos Country  projesinde güvenlik, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları ve yüzme havuzu gibi donatıları bulunuyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede 10 bin TL peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 30 ay taksitlendiriliyor. 


Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede dairelerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Adres: Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön