25 / 04 / 2024

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi hizmete girdi!

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi hizmete girdi!

Sancaktepe kültür ve spor yatırımlarının halka kazandırılmasına hız kesmeden devam ediyor. Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla açıldı.




Sancaktepe kültür ve spor yatırımlarının halka kazandırılmasına hız kesmeden devam ediyor. Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla açıldı.


Vatandaşların spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için Sancaktepe Belediyesi’nin hazırladığı ve İl Özel İdaresi ile birlikte hayata geçirdiği önemli projelerinden Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı. Eyüp Sultan Mahallesi'nde yoğun ilgi altında gerçekleşen açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve vatandaşlar katıldı.


Törende açılış konuşmasını yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe halkına böylesine güzel bir eseri daha kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Erdem, "5 yıl önce hizmet bayrağını devraldığımızda ‘gelişim’ sözü verdik. Sancaktepemiz her alanda gelişecek dedik. Gece demeden gündüz demeden çalıştık, ürettik yatırımlar yaptık. Ektiğimiz ‘gelişim tohumlarının’ bugün birer birer meyvelerini vermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Sancaktepe’de ‘Gelişimin Eserleri’ Allah’ın izniyle birer birer yükseliyor" dedi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise ilçede yapılan yatırımlar ve hizmetlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her ziyaret ettiğimde bir öncekinden daha farklı daha gelişmiş bir ilçe portresi olarak karşımıza çıkan Sancaktepe’de Geleceğimizin teminatı gençlerimize bir hizmet kapısı daha açmanın mutluluğunu yaşıyorum. İl özel idaresi ve Sancaktepe Belediyesi’nin desteği ile yapılan bu komplekste sağlıklı nesiller yetiştirilirken dünya çapında sporcularda buralardan çıkmış alacak” dedi.


Kültür ve modern spor sarayı niteliğindeki kompleksin Sancaktepe’nin kültürel ve ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Vali Mutlu, "Artık Sancaktepe modern şehirciliğin yanı sıra sanatta, kültürde, sporda ve eğitimde hazırladığı projelerle marka olmuş bir belediyedir” diye konuştu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise yapılan yatırımlar sayesinde Sancaktepe’nin İstanbul'un marka ilçelerinden biri olduğunu belirtti. Erdem, “5 yıllık genç bir ilçe olmasına rağmen yapmış olduğu yatırımlar ile İstanbul’un marka ilçesi haline gelen, Vizyonel Belediyeciliğin örneğini en iyi şekilde veren birçok güzel projeyi hayata geçiren Sancaktepe’nin başarılı Belediye Başkanı İsmail Erdem’i tebrik eder, geleceğimizin teminatı gençlerimize ve Sancaktepe halkına armağan ettiği bu güzel eserin herkese hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından içinde, 600 Kişilik Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve 2400 Kişilik Kapalı Spor Salonu Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi’nin açılışı protokolün kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.



Akit Haber


Geri Dön