25 / 04 / 2024

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.



Gate of Anatolia projesi Sancaktepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Sancaktepe  Gate of Anatolia  projesi;  ACK Group  tarafından inşa ediliyor. 


Toplamda 377 konuttan meydana gelen Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde 4 blok, 1 alışveriş merkezi ve 1 rezidans kısmı yer alıyor.


Sancaktepe Gate of Anatolia projesindeki konutların alanları 65 metrekareden başlıyor ve 164 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sancaktepe Gate of Anatolia satılık konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Sancaktepe Gate of Anatolia satış fiyatları metrekare birim olarak 2600 TL'den başlıyor. Sancaktepe Gate of Anatolia teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Sancaktepe Gate of Anatolia ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Ayrıca faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde basketbol ve voleybol sahaları, sauna, bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, kafeler ve fitness center yer alıyor. 


Sancaktepe Gate of Anatolia iletişim

Telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön