28 / 03 / 2024

sancaktepe gate of anatolia ödeme planı

sancaktepe gate of anatolia ödeme planı

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe' de inşa edilen ve de konut büyüklüklerinin 65 metrekare ile 164 metrekare arasında farklılık gösterdiği Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı...

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde 134 bin 300 TL'ye 1+1!

Başlangıç fiyatı 134 bin 300 TL olarak belirlenen Gate of Anatolia projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin için fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projede faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 liraya! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projenin ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Gate of Anatolia dairelerinden faiz uygulamadan vadelendirme seçeneği!

Gate of Anatolia İstanbul'un Anadolu yakasında ve metrekare birim fiyatı 2.600 liradan başlıyor. Projede ödeme seçenekleri olarak faiz uygulamadan vadelendirme ve yüzde 1 KDV yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daire seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede müşterilere faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

ACK Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da yüzde 1 KDV'yle! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan daireler için ödeme koşullarında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 377 konuttan meydana gelen projede ayrıca yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

sancaktepe gate of anatolia ödeme planı Haberi

sancaktepe gate of anatolia ödeme planı

Gate of Anatolia projesi Sancaktepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Sancaktepe Gate of Anatolia projesi; ACK Group tarafından inşa ediliyor. 


Toplamda 377 konuttan meydana gelen Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde 4 blok, 1 alışveriş merkezi ve 1 rezidans kısmı yer alıyor.


Sancaktepe Gate of Anatolia projesindeki konutların alanları 65 metrekareden başlıyor ve 164 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sancaktepe Gate of Anatolia satılık konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Sancaktepe Gate of Anatolia satış fiyatları metrekare birim olarak 2600 TL'den başlıyor. Sancaktepe Gate of Anatolia teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Sancaktepe Gate of Anatolia ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Ayrıca faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde basketbol ve voleybol sahaları, sauna,...