25 / 04 / 2024

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.




Daha yaşanılabilir ve yeşil bir Sancaktepe için Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi  tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.



24 Ekim Cumartesi günü Yenidoğan Mahallesi Ömer Hayyam Caddesi’nde gerçekleşen açılışa Belediye Başkanımız İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Mehmet Hüsrev, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Belediye Başkanımız İsmail Erdem, konuşmasına ilk olarak  Şemdinli Tekeli karakoluna haince yapılan bombalı saldırı sonrası şehit düşen kahraman Astsubay  Kenan Ceylan’a rahmet dileyerek başladı.Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza verilen önemden bahseden Başkanımız Erdem, yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geldiğini ifade ederek; “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. ” şeklinde konuştu.


Törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Mehmet Hüsrev ise geleceğimizin teminatı çocuklarımız için mahalle yapılan bu parkların, onların bedensel ve ruhsal sağlıkları açısından çok faydalı olduğunu belirterek, Şehit Astsubay Kenan Ceylan adına açılan parkın yapımından ötürü Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.


Yapılan Protokol konuşmalarının ardından Şehit Astsubay Kenan Ceylan Parkı yapılan kurdela töreninin ardından Sancaktepe’nin 95.parkı olarak hizmete açıldı.



Sancaktepe Belediyesi


Geri Dön