28 / 03 / 2024

Gaziantep'te de Dedeman Park açıldı!

Gaziantep'te de Dedeman Park açıldı!

Dedeman Park Gaziantep'e Ankara'dan geldi Turizm sektörü yakından takip etmiştir. Dedeman Grubu, yakın zamanda ikinci markası Dedeman Park'ı yarattı. Denizli'den sonra Gaziantep'te de bir Dedeman Park açıldı...



Perakende sektörünün sunduğu cazip fırsatlar, ödeme çözümlerinin performansım uzun süre yüksek ritimde tutacak. Bu alanın ABD'li devi VeriFone, Türkiye pazarım iyi bilen, iyi yetişmiş iki genç ismi etkin görevlere getirdi. Amaç, zirve yarışında hep ön koşu grubunda yer almak. 


Dedeman Park Gaziantep'e Ankara'dan geldi Turizm sektörü yakından takip etmiştir. Dedeman Grubu, yakın zamanda ikinci markası Dedeman Park'ı yarattı. 


Sektörün büyüyen sahalarından dört yıldızlı sınıfta ilerlemek için yaratılan bu marka adı altında peş peşe önemli yatırımlara imza atılıyor. Denizli'den sonra Gaziantep'te de bir Dedeman Park açıldı. 


Bir yerli zincirin ilk kez ikinci markası olarak piyasaya sürülen Dedeman Park'ın Gaziantep'te yeni açılan şubesinin müdürlük koltuğuna Levent Kaya oturdu. 


Selçuk Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Kaya, çalışma hayatına 1992'de Hilton Ankara'da başlamış, iki yıl önce de Dedeman Ankara'da Satış ve Pazarlama Bölüm Müdürlüğü'ne geçmişti. 


O Türkiye, devlerin rekabete tutuştuğu, ratingi yüksek arenalardın biri. Çünkü tüm gelişmekte olan ülkeler gibi Türkiye de arzın taleple en rahat buluşabildiği bir saha. Bu gıdada da böyle, elektronikte de... 


Bilişim teknolojileri kuşkusuz bu rekabetin en yoğun olduğu alanlann başında geliyor. Dünyanın bu alandaki en büyük şirketlerinde, Türkiye, kendi pazan yanında birçok alt ülke pazan için de bir üs, bir köprü olarak kullanılıyor. Dolayısıyla yazılımcısından donanımcısına, veri ambarcısından bulut teknolojicisine kadar herkes burada. 


New York Borsası'na kote bir şirket olan VeriFone Holding, güvenli elektronik ödeme çözümleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri. VeriFone Holdings şirketlerinden biri olan VeriFone da Türkiye'de özellikle fınans, bankacılık, perakende, hizmet, petrol, kamu ve sağlık sektörleri için güvenli POS ödeme sistemleri geliştiriyor. 


Yazılım, üretim, satış ve teknik destek hizmeti sunuyor. VeriFone, Türkiye'de de pazarı domine eden şirketlerden biri olarak kabul ediliyor. VeriFone, global rekabetten gelen gücünü Türkiye'de de sürdürebilmek için kadrosunu genç nesil bilişimcilerle destekliyor ve sürekli dinamik tutuyor. İç atamalar ve transferlerle Türkiye'de ve Türkiye'nin denetiminde olan ülkelerde büyümesini sürdürüyor. 

Şirket, önceki hafta iki genç ismi, bu vizyona uygun bir şekilde üst düzey görevlere getirdi. 


VeriFone Türkiye'de Güney Avrupa ve Rusya'dan sorumlu satış direktörü olarak görev yapan Onur Altınbaş, VeriFone'un Türkiye, Güney Avrupa ve Rusya'dan sorumlu genel müdürü olarak atandı. 


EKONOMİST


Geri Dön