19 / 04 / 2024

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Sancaktepe ve Beykoz'da devam etti. Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde yapılacak olan 72 derslikli okulun temel atma törenine katıldı. 

BİNALİ İLE FİNALİ TAMAMLIYORUZ

Sabah'tan Zeynel Yaman'ın haberine göre; Binali Yıldırım, ilçeye Türkiye'nin en büyük hastanesinin inşa edileceğini açıkladı. Yıldırım, "4 bin 100 yataklı bir hastane kuracağız. Burada, 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Akıllı Şehir Yönetim Merkezi'ni Sancaktepe'ye kuracağız. Sancaktepe, Anadolu Yakası'nın belediye yönetim merkezi oluyor. Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunu da yıldırım hızıyla bitireceğiz" dedi.

Daha sonra Beykoz'a geçen Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde halka hitap etti. Yıldırım, şu ifadeleri kullandı; "Yücel Çelikbilek, Beykoz'da, Murat Aydın Zeytinburnu'nda güzel hizmetler yaptı. O zaman daha çok çalışacağız, daha çok gönüllere gireceğiz"


Geri Dön