24 / 04 / 2024

Sanko Park AVM 5'inci yaşını kutluyor!

Sanko Park AVM 5'inci yaşını kutluyor!

Sanko Park'ta düzenlenen kutlamalar, CanteGrande Sahne Şovu ile başladı. Kutlamalar kapsamında daha sonra Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve çalışanlar tarafından 10 metrekarelik dev 5. kuruluş yıldönümü pastası kesildi...



Gaziantep'in ferah yaşam alanı Sanko Park AVM'nin 5. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. 10 metrekarelik 5. yıl pastası, 4 bin ziyaretçiye ikram edildi. 


Sanko Park'ta düzenlenen kutlamalar, CanteGrande Sahne Şovu ile başladı. Kutlamalar kapsamında daha sonra Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve çalışanlar tarafından 10 metrekarelik dev 5. kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Büyükaksu, "Gaziantep'in ferah yaşam alanı" olarak tanımladığı Sanko Park'ın başarılarını artırarak sürdüreceğini belirterek, "Gaziantep ve bölgedeki öncü rolümüzün verdiği sorumluluğun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Konuşmanın ardından kesilen pasta, Sanko Park'ın 4 bin ziyaretçisine ikram edildi. Daha sonra Sanko Park'ın katlarını dolaşan karnaval bandosu, ziyaretçilerin coşkulu zaman geçirmesini sağladı. Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. 


Dünya Gazetesi 



Geri Dön