29 / 03 / 2024

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.



Şanlıurfa Haliliye Belediyesi daha yeşillikli ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.  Atatürk Mahallesinde yeşil alana dönüştürülmek üzere istimlak edilen 2 yapının yıkımı tamamlandı. Ekipler tarafından yapılan yıkıma Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, mahalle muhtarları, birim amirleri ve teknik heyet katılım sağladı.

Bursa’da Bugün’de yer alan habere göre; Yıkım alanında incelemeler yaptıktan sonra açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, daha yeşil bir Haliliye için çalışmaların hızlıca devam ettiğini belirti. Mehmet Canpolat, "Şanlıurfa ve Haliliye'deki yeşil alanların artırılması adına şuan yıkımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Burada bize destek veren başta büyükşehir belediye başkanımız, muhtarlarımız, mahalle sakinlerimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı açıklamada "İnsanlarımız diyor ki yeri beton yapmayın yeşil alan yapın, çocuklar için oyun yerleri yapın. Oturulacak yerler, ağaç gölgesi olsun deniliyor. Bunları hepsi inşallah yapılacak. Haliliye Belediyemiz ile el ele hep birlikte daha güzel bir Urfa için yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kulandı.
Atatürk Mahalle Muhtarı Mahmut Karataş Haliliye Belediyesinin mahallelerindeki yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.
Diğer yandan Süleymaniye Mahallesinde de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Haliliye Belediyesi ile beraber yeşil alana dönüştürülecek 3 yapının yıkım çalışmalarına başladı.


Geri Dön