25 / 04 / 2024

Sanpark Otopark Sistemi 38. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Sanpark Otopark Sistemi 38. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan 38. Yapı Fuarı ilgine ürünlere ve çözümlere sahne oluyor. 17 bin 400 çeşit ürünün sergilendiği fuarda Sanpark da otopark sorununa hızlı çözüm sunarak 50 metrekareye 50 araç sığdırıyor.



Fuarda ürünlerini sergileyen bir başka şirket ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa Holding. Şirket, Steelife adını verdiği ürünüyle 3 ayda bir hastane inşa edebiliyor. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Kocyiğit, Vekon adını verdikleri bir başka ürünle de anahtar teslim kamp çözümleri sunduklarını belirterek "içinde 15 bin kisi bile yasayabiliyor" dedi. 


YAPI Fuarı'nda asansör grubuyla yer alan ThyssenKrupp Satış ve Pazarlama Direktörü Muharrem Cinay ise asansör kazalarının büyük çoğunluğunun 30-40 liralık sensörler yüzünden gerçekleştiğini belirterek "Asansörün işletim maliyeti düssün diye içine konmayan kapı sensörü yüzünden asansör gelmeden kapıları açılabiliyor ve insanlar zarar görebiliyor. 


1999 depremi sonrasında biz de güvenilir ürünlerimizi buraya getirdik" dedi. 

FUARDA son teknoloji ürünlerini sergileyen banyo markası ideal Standard'ın ilgi gören ürünleri arasında ise Aquablade klozet Jado Joy armatür serisi de bulunuyor. 

İdeal Standard Türkiye Başkanı ve CEO'su Erdem Cenesiz ideal Standard'ın alanında birçok teknolojinin mucidi olduğunu belirterek "Aquablade Temmuz ayı içinde Türkiye'de satısa sunulacak" dedi. 


TÜRK yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan Turkeybuild İstanbul-38. Yapı Fuarı ilginç ürünlere ve çözümlere sahne oluyor. Bu yıl toplam 100 bin metrekare alanda 1.250 üretici firmanın katıldığı fuarda sergilenen teknoloji ve ürünlerin sayısı 17 bin 400'ü buluyor. 


Fuara katılan firmalardan Sanpark otopark soruna hızlı çözüm sunuyor. 

Katlı otopark sistemini istenilen ölçüde ve adette çok daha küçük alanlarda çözen Sanpark, 2 kattan 25 kata kadar otopark alanını maksimum 60 günde kuruyor, 50 metrekareye 50 aracı sığdırıyor. Yapı Fuarı'nda sergilenen ürünler hakkında bilgi veren Sanpark Genel Koordinatörü Cüneyt Şener "Dünya hızla gelişiyor ve arazi bulmak çok zorlaşıyor çözüm olarak Sanpark araç park sorununu ortadan kaldırıyor. Dünyada Porta Riko'dan Londra daki büyükelçiliklere kadar birçok yere bu ürünü götürdük" dedi. 


25 katlı Sanparp da mümkün Şener "Bu sistemde en büyük katlı otopark 60 günde kuruluyor, araç park yeri başına maliyet 6 bin ile 30 bin lira arasında değişiyor. En büyük Sanpark 2 5 katlı 1.5 milyon liraya mal oluyor. 


Otopark sistemi bir ampulden daha az enerji tüketiyor, olası enerji kesintilerinden etkilenmiyor. Verilen otomasyon kartıyla aracınızı park ettiğiniz yerden almaya geldiğinizde sadece kartı okutarak aracınız önünüze geliyor. Sanpark otoparkı kullanmak için herhangi bir görevliye gerek kalmıyor. Sistem içindeki optik gözler sayesinde içine kedi köpek bile girse sistem duruyor can ve mal kaybına sebep vermiyor" dedi. 


Star


Geri Dön