29 / 03 / 2024

Sapanca Endülüs Konakları 'nda 380 bin liraya: 12 ay vadeyle!

Sapanca Endülüs Konakları 'nda 380 bin liraya: 12 ay vadeyle!

Firma: Aşoğlu İnşaat

Proje: Sapanca Endülüs Konakları

Aşoğlu İnşaat girişimi ile yükselen Endülüs Konakları projesinde satış süreci 380 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...




Sakarya'nın Sapanca bölgesinde hayata geçirilen Endülüs Konakları projesi Aşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. İnşaat alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlenen Endülüs Konakları 'nda 11 adet villa yer alıyor. Tüm villaların dubleks olarak tasarlandığı Endülüs Konakları'nda konut alanları 193 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim gösteriyor. 


Villaların 3+1 tipinde inşa edildiği Sapanca Endülüs Konakları 'nda şu an için kaba inşaat bitmiş durumda. Projede bulunan konutların fiyatları 193 metrekarelik villalar için 400 bin lira, 216 metrekarelik villalar içinse 430 bin lira olarak belirlendi. Sapanca Endülüs Konakları 'nda proje alanının en arkasında yer alan iki villa ise 380 bin liralık fiyatlarla satılıyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olmanın mümkün olduğu Aşoğlu Sapanca Endülüs 'te aynı zamanda firma kapsamında ödeme seçenekleri de mevcut. Bunun için tutarın yüzde 30'u peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım için 12 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı Endülüs Konakları 'nda istendiği takdirde konutların iç dekorasyonunu müşteri belirleyebiliyor. Her konutta ebeveyn banyosunun bulunduğu projede otopark, yüzme havuzu, güvenlik ve 500'er metrekarelik bahçe alanı yer alıyor. 



Küpçüler Cad. Kiremitçiler Sitesi No: 11 Erenler / SAKARYA 

Telefon:  0 (264) 2411180 

Web adresi: http://www.asoglu.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön