27 / 04 / 2024

Sarıyer Maritza Loft satılık!

Sarıyer Maritza Loft satılık!

Firma: Maritza İnşaat

Proje: Maritza Loft

Sarıyer Maritza Loft satılık 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. Maritza İnşaat imzasını taşıyan Sarıyer Maritza Loft Evleri projesinde satışların yılbaşında başlaması planlanıyor...




Maritza İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Maritza Loft  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor. Sarıyer Maritza Loft satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Fiyatların ve ödeme planının belirlenmediği Maritza Loft Evleri Sarıyer projesi 2 etap olarak inşa ediliyor. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde 330 adet konut yer alıyor.


Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde satışların yeniyılda başlaması planlanıyor.  Maritza İnşaat  Maritza Loft Sarıyer satış ofisi ile 0216 322 51 51 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Sarıyer Maritza Loft satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde teslimler inşaat çalışmaları başladıktan itibaren 1,5 yıl sonra yapılıyor.


Maritza Loft Sarıyer iletişim

Telefon: 0216 322 51 51

Web Adresi: www.maritzainsaat.com


projeye sor



Geri Dön