28 / 03 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life Evleri!

Sarıyer Panorama Koç Life Evleri!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL olarak belirtiliyor. Sarıyer Panorama Koç Life'ta teslimler 18 ay sonra yapılıyor...




Panorama Koç Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde daire teslimleri mobilyalar ve beyaz eşyalarıyla birlikte yapılıyor.


6 blok halinde inşa ediliyor olan Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde konut ve ticari alanlar bulunuyor. 304 adet konutun yer aldığı Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde 24 adet ticari birim mevcut.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri satış ofisi ile 0282 654 50 54 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL olarak belirtiliyor. 


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri sunuluyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri'nde konutların 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesi içerisinde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, cafe gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın




Sarıyer Panorama Koç Life Evleri nerede? 

Sarıyer Panorama Koç Life Evleri adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Sarıyer Panorama Koç Life Evleri iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.koc-life.com


projeye sor



Geri Dön