25 / 04 / 2024

Sarıyer Park'ta 100 bin lira indirim için son hafta!

Sarıyer Park'ta 100 bin lira indirim için son hafta!

İstanbul'un sayılı butik projelerinden biri olan Sarıyer Park'ta evler sahiplerine teslim edildi



 29 Ekim'de evlerine kavuşan Sarıyer Parklılar, Cumhuriyet Bayramı coşkusuna yeni evlerinin sevincini de ekledi. Sarıyer'in merkezinde, muhteşem Boğaz ve orman manzaralı bu projeden geriye ise 8 dubleks kaldı. Peşin ödemede 100 bin TL indirim uygulanan Sarıyer Park Evleri'ndeki bu kampanya için son haftaya girildi.
 
Sarıyer Park Evleri'nde son 8 konut 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tümü peşin ödemede, son haftaya giren özel bir kampanya ile 100 bin TL fiyat avantajı yaratılıyor. Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılabildiği gibi her bankadan konut kredisi de kullanılabiliyor. Propa İnşaat, banka kredisini tercih etmeyen müşterilerine de 12 aya kadar vadelendirme yapabiliyor.
 
Merkezi bir konuma sahip Sarıyer Park Evleri, yoğun trafikten bunalan İstanbullular için önemli avantajlar sunuyor. Çünkü projeden Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika ve Levent'e 15 dakikada ulaşım sağlanıyor. Ayrıca bitmek üzere olan ve Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman'da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı da geliyor.
 
Butik bir site anlayışıyla inşa edilen ve muhteşem Boğaz manzarasına sahip Sarıyer Park Evleri, 26 dubleks konuttan oluşuyor. Projede, 180 metrekarelik 3+1'den, 300 metrekarelik 5+1'e kadar seçenekler yer alıyor. 13 bahçe, 13 çatı dubleksinden oluşan projede tüm konutların, 180 derece açı ile gerçek Boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarası bulunuyor. Manzaraya açılan tam boy pencereler sayesinde iç mekânlar güneş ışığını alarak aydınlık ve ferah yaşam alanları oluşturuyor.
 
Sarıyer Park'ta özellikle kadınlar düşünülerek mutfaklar oldukça geniş tutuldu. Mutfakta ankastre beyaz eşyalar da teslim ediliyor. Tüm yatak odalarının kendi banyoları bulunan projede, konutların hepsinin güney cepheli olması ve üç cepheden de manzarayı görmesi ev sahiplerine önemli bir konfor sunuyor.
 
Boğaz'ın güzelliğine yakışır butik bir proje hayata geçirdiklerini söyleyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Boğaz'a nazır, iş-alışveriş ve sosyal merkezlerin hemen yanında bulunan Sarıyer Park'ın en kaliteli malzemeler ve özenli detay işçiliği ile konforlu bir yaşam sunduğunu belirtti. Sarıyer Park'ta, teslime hazır son 8 konuta özel 100 bin TL indirim uyguladıklarını açıklayan Özçiçek, bu kampanyanın bitmesine sadece bir hafta kaldığını ve bu yüzden Sarıyer Parklı olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

0212 347 02 89
www.sariyerpark.com

[email protected]


Geri Dön