24 / 04 / 2024

Satış Danışmanı Burcu Özdemir, White Side Apartments'ı anlatıyor!

Satış Danışmanı Burcu Özdemir, White Side Apartments'ı anlatıyor!

White Side Apartments, Japon Mimar Tatsuya Yamamotonun imzasını taşıyor. Sadece 242 butik daireden oluşan site, aydınlık ve ferah bir mimarinin bulunduğu konutlara ve blokların ortasında oluşturulmuş sosyal yaşam alanlarına sahip...



Burcu Özdemir, White Side Apartments projesinde Satış Danışmanı olarak, hem var olan sakinlerine hem de projeyi tanımak isteyen kişilere proje hakkında bilgi veriyor...

-Sitenizi tanıyabilir miyiz

White Side Apartments, Japon Mimar Tatsuya Yamamotonun imzasını taşıyor. Sadece 242 butik daireden oluşansitemiz,aydınlık ve ferah bir mimarinin bulunduğu konutlara ve blokların ortasında oluşturulmuş sosyal yaşam alanlarına sahip. Dairelerde  akıllı ev teknolojisi kullanılmış. Aydınlık ve fonksiyonel olarak tasarlanan 1+1den geniş yaşam alanı sunan 4+1 loft dairelere kadar değişik gereksinimlere cevap veren daire tiplerinin yanı sıra, modern tasarımı ve sade mimarisi ile bölgemizdeki diğer konut projelerinden farklı biryanı var. Daire büyüklükleri 76 m2 ile 296m2 arasında değişiyor. Sitemizde açık/kapalı otopark, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı, yürüyüş parkurunun yanı sıra sauna ve masajı da kapsayan fitness istasyonu ve lounge yer alıyor. Sitenin blok çevresi ve ortadaki yaşam alanına araç girişi olmuyor, bu şekilde güvenli ve görüntü olarak da kaliteli bir ortam sağlanmış.

2011de tamamlanan projede dairelerin yarısında yaşam başlamış durumda.

-White Sideı diğer projelerden ayıran Akıllı ev teknolojisi hakkında bilgi alabilir miyiz

Akıllı ev teknolojisi, güvenlik ve konfor sunan bir sistem. Her dairenin girişindeki dokunmatik bir panel iel yönetilen bu sistem yol durumunu öğrenmekten tutun da evinizdeki cihazları yönetimine kadar değişik olanaklar sunuyor. Her dairede standart olarak bulunan hırsız, yangın, gaz kaçağı, su basması gibi durumlarda size ve ilgililere haber verilmesi, evinizden çıkmadan önce İBB den yol durumuna bakılabilmesi, eve gelmeden ışıkların ve kombi cihazınızın cep telefonunuzla açılması bu sistem ile yapılabiliyor. Ayrıca ziyaretçilerinizin kaydını da bu sistemle tutmanız mümkün. Örneğin, evde yoksanız ziyaretçinin fotoğrafını sistem kaydeder ve siz eve döndüğünüzde aynı ekrandan görebilirsiniz.

-Neden White Sideı seçmeliler

Modern yaşamın kolaylıklarını hem sitenin ortak alanlarında hem de konutlarının içinde yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bir site White Side. Yalnızca görünen tarafında değil, tüm inşaatın yapım teknolojisi ve kalitesi, otoparkından fitness centerına kadar sunulan teknik avantajların farkında olan ve talep edenlerin tercih edebileceği site. Evinde çağdaşlığı, konforu ve rahatlığı, site içinde kolay yaşamı isteyenler için.

TAPU SİGORTASI

Çoğu gelişmiş Ülkelerde kullanılmakta olan First TitleInsurancegeliştirilmiş bir mülkiyet sigortası ürünüdür. Ev sahiplerini ve yatırımcıları olası tapu/mülkiyet ile ilgili kusur ve sorunlardan doğacak kayıplara karşı korur.

-Neden White Sideı seçtiler

Dilerseniz bu sorunuzu, yaşayanlardan dinleyelim.

Yaşayacağım evi satın alırken, belli başlı kriterlerim vardı, White Side da Burcu Özdemirin bahsettiği inşaat kalitesi ve hayatımızı kolaylaştıracak özellikler dışında benim için en önemlisi oturan profiliydi Mevsimin avantajıyla (Temmuz ayında satın aldım :-) ) bu arada yaşan mülk sahipleri ile alım sürecimden önce tanışmış oldum ve bu güler yüzlü benim kararımı etkileyen önemli bir detay oldu İlker DİMRİLLİ (Pilot)

2011 Nisan ayından itibaren, İstanbul Anadolu yakasında ev arıyordum. Sitenin genel yerleşimi içinde blokların konumlanışını beğendim. Sosyal yaşam alanları, spor alanları, bahçe ve araç otoparkını istenen düzeyde buldum. Evlerin içinde kullanılan malzeme çok kaliteli, ayrıca kullanılan ahşap, fayans, yer karoları, duvar boyası ve laminantlar renk uyumu içinde ve ferahlık veriyor. White Side projesini gerçekleştiren firmanın ve satış kadrosunun kaliteye önem veren ciddi insanlar olduğunu daha baştan anlayabiliyorsunuz. Büyüyen İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde kentsel ulaşım projeleri ve metroya yakınlığıyla merkez olacak bir alanın içinde. İrfan GÜRGAN (İnnobees-Yönetim Kurulu Başkanı)

Yaşayacağım evi (yatırımcı arkadaşlarımdan da aldığım tiyolarla) Çekmeköy-Ümraniye civarında  almaya karar verdim. Almadan önce birçok site araştırdım ve gezdim.  Gezdiğim evlerden hiçbiri tam olarak içime sinmedi. Burcu Özdemir bizi White Side projesine getirdiğinde içime doğan güzel hisler, daireleri gezdikten sonra hemen pekişti. Sade ve akılcı tasarımının yanı sıra incelikle düşünülmüş, site sakinlerine hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen her öğesi beni gerçek anlamda büyüledi. Evime taşınıp yaşamaya başladıktan sonra çok doğru bir karar vermiş olduğumu gördüm. 1-2 yıl içinde çok yakına gelecek metro durağının yatırımıma katacağı değer bir yana modern ve ayrıcalıklı site White Sideda hayat çok keyifli ve huzurlu.
ERA Film Yapım - Ebru KARACAN (Şirket Kurucusu-Yapımcı)

Sitenizde oturanların profilleri nedir

Site sakinlerimiz genellikle çok uluslu ya da yerel büyük şirketlerin üst düzey yöneticileri, yeni ekonomi şirketlerinin sahibi olan genç kuşak iş adamları. İş yaşamlarında da aynı konforlu ortamlarda yaşayan profesyoneller.

Soru Sormak ve detaylı bilgi almak isteyenler için iletişim bilgilerinizi alabilir miyiz

White Side ile ayrıntılı bilgiyi 444 27 30 nolu çağrı merkezimizi arayarak ya da www.whiteside.com.tr adresinden almak mümkün.

Bize zaman ayırdığınız ve vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bu ayki sayınızda bizi konuk ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

www.whiteside.com.tr

444 2730


Geri Dön