23 / 04 / 2024

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...



Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan Migros, iPhone 11'in satışa çıkarıldığı BİM, Carrefoursa ve A101 marketlerine katılarak müşterilerine Apple'ın popüler telefonunu sunuyor.

Migros'un resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 64 GB dahili depolama alanına sahip olan iPhone 11, indirimli fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca müşteriler, kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanından da yararlanabilecekler.

iPhone 11'in özellikleri arasında, 6.1 inç Liquid Retina ekran, A13 Bionic çip, çift kamera sistemi, 12 MP ön kamera ve 4K video kaydı gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca telefonun dayanıklı cam ve suya dayanıklılık gibi özellikleri de bulunuyor.

Migros, bu hamlesiyle müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı hedefliyor. Migros'tan iPhone 11 satın almak isteyenler, marketlerin teknoloji bölümlerinde bu telefonu bulabilirler.

Migros'un iPhone 11'i satışa çıkarması, müşterilerine daha fazla seçenek sunuyor ve teknoloji ürünleri konusunda daha rekabetçi hale gelmelerini sağlıyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!.. İşte bütün ayrıntılar... Hemen bakın...


Geri Dön