19 / 04 / 2024

Satyendra Pakhale, modüler radyatör dizaynıyla fark yarattı!

Satyendra Pakhale, modüler radyatör dizaynıyla fark yarattı!

Tıpkı kalorifer petekleri gibi radyatör petekleri de evlerin içerisinde sevimsiz parçalar olarak gözü rahatsız eder. Bu sorundan yola çıkan Satyendra Pakhale, modüler radyatör dizaynıyla Red Dot Award'ı da evine götürdü



KLASIK mobilya tarzından sıyrılıp evlerinde fark yaratmak isteyen dekorasyon tutkunları için Sandalyeci birbirinden şık seçenekler sunuyor. Sevdiğiniz yıldızların desenleriyle mekanlarınızda değişik bir hava yaratmak istiyorsanız, Sandalyeci 'nin baskılı döşemelerine göz atabilirsiniz. Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleri sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak!

Bir 'çift' tuzluk hediyesi
YENI evlenen arkadaşlarınız varsa küçük de olsa bu tuzluklar hoş birer hediye olabilir. 'Daima ver' mottosuyla New York Barneys'te satışa sunulan evlilik hediyesi tuzluklar Jonathan Adler imzalı.

Kutudan koltuk çıktı
KUTU şeklinde dizayn edilen ve çok rahat bir oturma garantisihyle satışa sunulan 'The Box Lounger' çalışırken etraftaki hareketten rahatsız olanlar ya da özel telefon görüşmesi yapmak için sessiz köşe bucak arayanlar için biçilmiş kaftan.

Dalga efektli çay masası
KORELİ dizaynır Jeonghwa Seo ve Hanna Chung'ın tasarladığı çay masası yüzeyindeki ince su havuzu tabakasıyla çay fincanınızı koyar koymaz dalga efekti veriyor.

Kitap kurtlarına
ARTIK ne kadar kitap okuduğunuzu herkes görecek. Öyle ki Niko Economidis'in tasarladığı kitaplık denge unsuru üzerine kuruldu. Okuduğunuz kitaplarla okumadığınız kitapları farklı kefelere koyup dengeyi kuruyorsunuz. Bakalım hangisi geçecek...

Sabah Emlak


Geri Dön