27 / 04 / 2024

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni otopark!

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni otopark!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacak olan otoparkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacağı açıklanan otoparkta çalışmalar devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün ve Prof. Dr. Mustafa İsen’le birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, kısa süre içerisinde hastanenin otopark sorunun çözüleceğini belirtti.


Otoparkta çalışmalara devam

Başkan Zeki Toçoğlu konuyla ilgili olarak, “Kısa süre önce Eğitim ve Araştırma Hastanemize gelerek otopark sorununu yerinde incelemiştik. Hamdolsun otopark için çalışmalarımız devam ediyor. Alanı asfaltı hazır hale getirdik. Şu anda gerekli güçlendirme çalışmaları yapılıyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt işlemini de tamamlayacağız. İnşallah bölgedeki çalışmalar tamamlandığında otopark hizmet sunmaya başlayacak. Hayırlı olsun” dedi.


Acil giriş-çıkışlarına kolaylık

Acil giriş-çıkışlarında da gerekli düzenlemeler yapıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Daha önce yaptığımız incelemelerde acil giriş-çıkışlarında yaşanan sorunu da çözeceğimizi ifade etmiştik. Gerekli trafik düzenlemelerini hayata geçirerek acil servise ulaşımı daha emniyetli, kullanılabilir ve ulaşılabilir hale getirdik.” dedi



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön