28 / 03 / 2024

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.



Yaklaşık 40 yılı geride bırakan Sayın AŞ, inşaat sektöründe birçok alanda hizmetlerini sürdürüyor. Para dergisinde yer alan habere göre, yap-sat işlerinden büyük taahhüt işlerine kadar inşaat sektöründe çeşitli alanlarda hizmet üreten firma, madencilik sektöründeki yatırımlarıyla da ön plana çıkıyor. Firma mermer işletmeciliğinde ise Mabella markasıyla biliniyor.

1-Şirketinizden bahseder misiniz?
Sayın A.Ş kurulduğu 1977 yılından bu yana bölgede lokomotif bir şirket oldu. 40 yılın tecrübesi ve konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile; ön gerilmeli ve ön gerilmesiz her türlü prefabrik taşıyıcı sistem ile köprü kiriş imalatı, nakliye ve montajı, 100*100' den 300*300'e kadar prefabrik kutu menfez ile entegre contalı muayene ve parsel bacaları imalatı, nakliye ve montajı, özel projelere yönelik hazır beton imalatı, her tip ve kalınlıkta beton parke taşı imalatı, nakliye ve yerinde uygulaması, Q200-Q3200 mm arası her çapta entegre contalı beton ve betonarme boru imalatı, nakliye ve yerinde uygulaması, mermer ocak işletmeciliği, devlet taahhütlerinde müteahhitlik hizmetleri ile konut yap sat işlerinde faaliyet göstermektedir.

2-Şirketinizin son dönemde hayata geçirdiği projeler nelerdir?
Firmamız prefabrik yapılar kapsamında bölgesinde birçok endüstri yapısı (İkbal Şekerleme, Coşkun Et Entegre Et Tesisleri, Atakey Patates Fabrikası, NG Kütahya Seramik fabrika binaları), katlı otopark ( Afyonkarahisar Belediyesi pazaryeri ve katlı otoparkı), alışveriş merkezi (Uşak Festiva Alışveriş Merkezi), üst geçit köprü ve cami ( Hacı Hediye Güral Cami) yapılarının imalatını ve inşasını gerçekleştirmiştir.

Bunlarla birlikte firmamız Polatlı-Afyonkarahisar arası yüksek hızlı tren hattının viyadük ve köprü kirişlerinin üretimi ve montajlarını da yapmaktadır. Uşak Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Afyonkarahisar Belediyesi ve ilçe belediyelerine yaklaşık 200 km içme suyu ishale hatları ile bu hatlara ait sanat yapıları inşaatlarını tamamlamıştır.

3-Sayın AŞ olarak özellikle ağırlık verdiğiniz projelerinizden bahseder misiniz? Bu çalışmalarınız nelerdir? Hangi aşamalara geldi?
Sayın AŞ olarak halihazırda üzerinde hassasiyetle durduğumuz Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı’nın Polatlı Afyonkarahisar bölümünün köprü ve viyadük kirişlerinin üretim ve montaj çalışmaları devam etmektedir.

Adının ve pazardaki yerinin sorumluluğu ve bilinci ile ayrıcalıklı işlere imza atan Sayın AŞ 2017 yılının son çeyreğinde Uydukent bölgesinde Life Point Residance 'ın yapım çalışmasına başlamış olup, yapının kaba işçiliği tamamlanmış durumda. Projede işler planlandığı şekilde yürüyor. Proje; bir bina gurubundan çok, dostlukların oluşacağı, mutlulukların paylaşılacağı, hayallerin kurulacağı, başarıların kutlanacağı, özlemlerin giderileceği, en güzel anılarının biriktirileceği bir yaşam noktası olarak her noktası sevgi ile tasarlanan Life Point Residance, can ve mal güvenliği ile ilgili bütün önlemlerin alındığı, sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu ve komşuluk ilişkilerini ön plana çıkartıldığı, çocukların neşe içinde vakit geçirebileceği mekanların düşünüldüğü, akıllı ev sistemleri ile donatılmış, iç ve dış mimari detayları ilmek ilmek düşünülmüş bir yaşam noktası olarak hayata geçirilmiştir.

4-Yeni projeleriniz neler olacak?
Firma olarak üzerinde çalıştığımız mermer sektörü başta olmak üzere, birçok konuda yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Ancak tabi ki önceliğimiz hali hazırda faaliyet gösterdiğimiz sektördeki yerimizi korumak. Bununla birlikte yeni faaliyet göstermeye başladığımız yap-sat ve mermer sektöründe de ismimizi bir marka yapmak en büyük hedefimiz.

5-Sayın AŞ'nin mermer ve taşocağı ile ilgili yatırımları nelerdir?
2016 yılı başında mermer sektörüne girme kararı aldık. Uzunca bir süre yapılan Ar-Ge çalışmaları neticesinde Muğla bölgesindeki mermer ocakları ile sektöre ilk adım attık.

Sürekli marka sorumluluğu ve bilinci ile hareket eden Sayın AŞ mermer üretimi için gerekli olan personel, makine ekipman tedariklerini tamamladı. Bütün bu titiz çalışmaların sonucunda ürettiğimiz taş, Mabella markasıyla pazara sunuldu. Mabella'nın özellikleri, kalitesi ve daha piyasaya çıkmadan müşterilerin göstermiş olduğu ilgi bizleri olumlu yönde motive ediyor.

6-Şirket olarak hedefleriniz nelerdir?
İş dünyasının önde gelen tüm kuruluşlarında olduğu gibi çağın gerisinde kalmadan, çalışan motivasyonunu ve sadakatini en üst seviyede tutmak istiyoruz. Kurumsal girişimcilik ve inovasyon odaklı bir yapılanma ile bölgesinde cesur adımlar atan, değişimlere öncü olan kimliğimizi sürdürmek istiyoruz.


Geri Dön