23 / 04 / 2024

Seçkinler Safir Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 850 TL!

Seçkinler Safir Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 850 TL!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Safir Evleri

Seçkinler İnşaat'ın prestij projesi Safir Evleri Gaziosmanpaşa'da metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Seçkinler İnşaat Safir Evleri projesi için ön talep toplamaya başladı...




Seçkinler İnşaat'ın prestij projesi olarak nitelendirdiği Safir Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa bölgesinde Mevlana Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Gaziosmanpaşa  Safir Evleri  projesi 90 adet daire ve 6 ticari birimden oluşuyor.


Tek blok halinde yükselecek olan Safir Evleri projesi 9 katlı olarak inşa ediliyor.  Seçkinler İnşaat  Safir Evleri projesinde ticari birimler bloğun alt kısmında yer alıyor. Projede ticari birim alanları kuaför, eczane, kuru temizleme vs. gibi kullanımlara yönelik tasarlandı.


Otel konseptiyle hazırlanan Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinin her katında 10 adet daire bulunuyor. Seçkinler İnşaat Safir Evleri projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Yaklaşık 2 ay sonra satışa sunulması hedeflenen Seçkinler Safir Evleri teslim tarihi lansman sonrası 18 ay sonra olarak belirtiliyor.


Seçkinler Safir Evleri projesinde her iki cephe ana caddeye bakıyor. Safir Evleri Gaziosmanpaşa'da Avrupa Konutları Tem 2'ye ana cadde üzerinde 150 metre, Viaport Venezia'ya 15 dakika, Vezneciler Sultançiftliği Metro hattına 10 dakika, TEM Gaziosmanpaşa çıkışına 2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Seçkinler İnşaat Safir Evleri ödemeleri ister banka kredili ister firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz olarak yapılabiliyor. Seçkinler Safir Evleri projesi için projenin internet sitesinden ön talep toplanmaya başlandı.


Safir Evleri Gaziosmanpaşa'da fitness center, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, çocuk oyun parkı, spor alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, teras alanı, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Safir Evleri Gaziosmanpaşa iletişim

Telefon: 0212 615 66 66 - 479 97 98

Web: www.seckinlersafirevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön