25 / 04 / 2024

Sefaköy Port Royal Babacan ödemeleri!

Sefaköy Port Royal Babacan ödemeleri!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Port Royal

Sefaköy Port Royal Babacan ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Babacan Holding projesi Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor...



Babacan Port Royal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilmekte olan  Babacan Port Royal  Evleri'nde 814 daire ile 37 ticari alana yer veriliyor. 
 
Babacan Port Royal Konutları fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesinde; kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, fitness, sauna, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası gibi imkanlar da olacak. 
 
Babacan Port Royal Evleri konum olarak, CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın, E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 
 

Sefaköy Port Royal Babacan ödemeleri!

Babacan Port Royal  ödeme bilgisine göre yüzde 5 peşinat ödendiğinde taksitler 2019 yılının Ocak ayına kadar erteleniyor. Babacan Port Royal projesinde dairelerin 2019 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tel: 444 2 420  
Web: http://www.babacanportroyal.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön