27 / 04 / 2024

Seferihisar, turizmde İbiza'yı örnek alacak!

Seferihisar, turizmde İbiza'yı örnek alacak!

1.5 ay önce Sığacık'ta açılan Euphoria Aegean Resort&Spa'nın Genel Müdürü M. Uygar Çengel, "28 dönümlük alana yapılacak eğlence adasına bin 700 kişilik gece kulübü ve 2 tane VIP plaj kulübü kurulacak" dedi




İzmir'in Seferihisar ilçesi, Sığacık koyunda 1.5 ay önce dev bir yatırımla hizmete giren ve Seferihisar'ın en büyük yatak kapasitesine sahip oteli olarak göze çarpan Euphoria Aegean Resort&Spa, eğlence hayatına da yeni bir boyut getirerek Seferihisar'da küçük bir İbiza yaratacak. Uluslararası oteller zinciri bulunan PRS Otelcilik Turizm ve Taşımacılık Grubu'nun "Euphoria Aegean Resort&Spa" adıyla Seferihisar'a bağlı Küçük Akkum mevkiinde hizmet veren 7 yıldızlı ultra lüks resortu, İbiza'ya benzerliği ile dikkat çekiyor. 28 dönümlük alan üzerine yapılacak eğlence adası projesi hakkında bilgi veren Euphoria Aegean Resort & Spa Genel Müdürü M. Uygar Çengel, adaya bin 700 kişilik gece kulübünün yanı sıra 2 adet Vip plaj kulübü kurulacağını söyledi. 


Eğlence adası

Çengel, projeyle ilgili şunları kaydetti: "Tanıtım ve pazarlama ağırlıklı geçen 1.5 aylık açılış sürecinin ardından otelimiz önümüzdeki dönemde çok daha hazır duruma gelecek. Özellikle otel bünyesinde bulunan 28 dönümlük ada üzerine kuracağımız bin 700 kişilik gece kulübü ve buna ilave olarak 2 tane VIP plaj kulübü (beach club) ile İbiza modeli bir eğlence anlayışı oluşturmak istiyoruz. Eğlence adasında sürekli partiler düzenlenecek. Bu proje ile ilgili büyük beklentilerimiz var. Projenin oldukça ses getireceğini düşünüyoruz." Çengel, Euphoria bünyesinde VIP düğünler gerçekleştirmek için 500 kişilik butik bir düğün platform alanı yapılacağını da belirtti. 


"Hedef fark yaratmak"

Sığacık koyunda 84 bin metrekare arazi üzerine denize sıfır inşa edilen Euphoria Aegean Resort&SPA, her şey dahil konseptinin yanı sıra bünyesinde ada barındıran Türkiye'nin sayılı otellerinden biri olma özelliğini taşıyor. PRS Otelcilik Grubu'nun Ege'deki ilk yatırımı için Seferihisar'ı seçtiğini belirten Çengel, Prens Grup olarak Ege'de fark yaratarak büyümek istediklerini vurguladı. Euphoria'nın açılışından kısa süre geçmesine rağmen misafirlerinden aldığı geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirten Çengel, şu açıklamalarda bulundu: "1.5 aylık hizmet süremiz boyunca almış olduğumuz tepkiler çok olumlu. Prens Grup olarak Antalya'da sıkışıp kalmak yerine Ege'de büyümek istedik. Tüm yatırımlarımızı  İzmir  ve çevresine kaydırdık. Euphoria'ya gelen misafirlerimiz bölgenin bakirliğinden tutun da otel ambiyansı, oda özellikleri, yeme-içme ve konforuna kadar herşeyden çok memnunlar. Kısa süre zarfında otelimize ikinci defa ziyarete gelenler bile oldu. Bu da bize doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Hedefimiz gerek Ege'de gerek Antalya bölgesinde üst düzey kaliteli hizmeti sürdürmek" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön