25 / 04 / 2024

Seha İnşaat, Ataşehir ve Kartal'a odaklandı!

Seha İnşaat, Ataşehir ve Kartal'a odaklandı!

İttifak Holding, uluslararası marka olmak için kolları sıvadı.  İttifak Holding CEO'su Ramazan Keser 'Önümüzdeki dönemde İstanbuľa ağırlık verecegiz. Ataşehir'de proje düşünüyoruz. Kartal'da arsa geliştiriyoruz. Sultanbeyli'de AVM ile ilgili düşüncelerim



 

Gelecek planlarını DÜNYA'ya anlatan İttifak Holding CEO'su Ramazan Keser, önümüzdeki dönemde 5 sektöre odaklanacaklarını söyledi. Makine, gıda, inşaat, hayvancılık sektörlerine yoğunlaşacak olan holding'in amiral gemisi Adese Alışveriş Merkezi de halka açılacak.

Odaklandıkları 5 sektörde faaliyet gösteren markalar hakkında da bilgi veren Keser, son döviz kuru hareketlerinden sonra değirmen ve makarna sektörünün önünün açıldığını inşaatta ise biraz daralma olacak gibi göründüğünü söyledi.

Seha İnşaat, yurtdışına açıldı

Seha İnşaat'ta yılda 2 bin 500 konut ürettiklerini belirten Keser, insaat sektöründe bir miktar duraklama olması beklediklerini belirti. Kendilerinden konut alanların cok fazla borçlanmadığını söyleyen Keser, 'Bizden ev alanlar genellikle konutun değerinin yüzde 25'i icin kredi kullanıyor. Bir kısmı tamamen kendi parasıyla bir kısmı da bizim taksitlendirmelerimizle ev alıyor' diye konuştu.

İstanbuľdaki konutların kar marjlarının Anadolu'ya göre yüksek olduğunu söyleyen Keser, 'Önümüzdeki dönemde İstanbuľa ağırlık vereceğiz. Ataşehir'de proje düşünüyoruz. Kartal'da arsa geliştiriyoruz. Sultanbeyli'de AVM ile ilgili düşüncelerimiz var. Ayrıca İran ve Suudi Arabistan'la ilgileniyoruz. Suudi Arabistan'da şirket kurduk ve A Grubu yeterlilik sertifikası almak için başvurularımızı yaptık. Sertifikayı aldığımız zaman bütün Körfez ülkelerinde ihalelere doğrudan katılabileceğiz' dedi.

DÜNYA

 


Geri Dön