29 / 03 / 2024

Seha Yapı, Konyaspor'a böyle bir stad yapacak! İşte ilk görseller!

Seha Yapı, Konyaspor'a böyle bir stad yapacak! İşte ilk görseller!

Konya Büyükşehir Stadı inşaatı ihalesini 93.849.000 TL bedelle İttifak Holding A.Ş.nin inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Seha Yapı kazandı. İşte Seha Yapı'nın inşa edeceği Konya Büyükşehir Stadı'nın ilk görselleri...



Konyadaki yenilikçi projelerin önde gelen ismi Seha Yapı,  Konya Büyükşehir Stadını da inşa edecek. Konya Büyükşehir Stadı inşaatı ihalesini 93.849.000 TL bedelle kazanan Seha Yapı stadı, yer tesliminin yapılmasından itibaren 660 takvim günü içinde tamalayarak Konyalıların hizmetine sunacak.

38 bin kişi kapasiteli, tribün kısımları kapalı, çelik ve betonarme spor kompleksi olarak planlanan yeni stadyumun projesini kazandıkları için mutluluk duyduklarını belirten Seha Yapı Genel Müdürü  Hüdaverdi Dursun Seha Yapı olarak böyle bir projenin içerisinde bulunmaktan, en önemlisi de Konyanın ihtiyacı olan böyle bir stadyumun şirketimiz tarafından inşa edilmesinden son derece mutluluk duyuyoruz. İnşa süreçleri kalite ve zaman ölçütlerinden taviz vermeden tamamlanacak, şehre yeni bir eser kazandırılacaktır dedi.


Hüdaverdi Dursun stadın, şehirleşmenin gelişen bölgesi Selçukluda yapılacağını belirterek Seha Yapı olarak beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri ürettik. Konyanın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumundayız. Konyalılar, şehre yakışır modern ve bir o kadar da dikkat çekici bir tesise kavuşacaklar dedi.


Seha Yapı Hakkında

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı 1988 yılında kuruldu. Hızlı bir büyüme trendine giren şirket, son beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konyanın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Seha Yapının devam eden projeleri arasında, Nisan 2009da inşasına  başlanan ve yapım tekniği ile farklılaşan Konyanın en prestijli konut projesi Kule Konaklar, 220 konuttan oluşan Selçukludaki Seha Gardenya Konutları ve Seha Mimoza Konutları ile  Ankara  Etimesguttaki Simgeşehir yer alıyor.


Geri Dön