29 / 03 / 2024

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 




İstanbul Beşiktaş’ta yer alan Vodafone Arena Stadı yakınlarında 10 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren polis memuru Hüseyin Dalgılıç’ın baba evine haciz konuldu. Baba Şaban Dalgılıç, saldırıdan sonra yaşamını yitirenlerin ailelerine destek amacıyla başlatılan kampanyada toplanan 52 milyon TL’nin kayıp olmasına isyan etti. 

Şehit babası Şaban Dalgılıç ın evine satış emri geldi!

VALİLİK REDDETTİ

Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 10 Aralık 2016 yılında bombalı terör saldırısında yitirince psikolojik sorunlar yaşadı. Bu süreçte 9 ay çalışamayan Dalgılıç, hırdavat malzemeleri sattığı dükkânını borçlarından dolayı kapattı. Daha sonra inşaat işçiliği yapan Dalgılıç, 20 Aralık 2017 tarihinde mesai sırasında iş kazası geçirerek yaralandı. Vücudunda 2 kırık tespit edilen Dalgılıç, 7 ay boyunca koltuk değneğiyle yürüdü. Geçen sürede kredi borçları biriken şehit babasının banka hesaplarına da elektronik haciz konuldu. Şehit polisin büyüdüğü ailenin tek evi için de  banka tarafından icra yoluyla satış emri verildi. Dalgılıç, icra emrinin kaldırılması amacıyla valiliğe başvurdu, başvurusu reddedildi. 

Baba Şaban Dalgılıç, “Vali Bey beni ayaküstü yarım dakika dinledikten sonra dilekçe yazmamı istedi. Dilekçeyi yazdım, 7 ay sonra ret cevabı geldi. Adıma tarla görünüyormuş. Sebep olarak onu yazmışlar. Alsınlar tarlayı borcuma saysınlar” diye konuştu.


Geri Dön