25 / 04 / 2024

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?

Demet Akalan'ın Beykoz'daki süper lüks villasına haciz geldi. Okan Kurt'un borçları nedeniyle evde haciz işlemleri yapılıyor.



Demet Akalan'ın Beykoz'daki süper lüks villasına haciz geldi. Haciz memurları evde haciz işlemleri yapıyor. Demet Akalın ve Okan Kurt'un evine neden haciz geldiği sizler için araştırıldı. İşte Akşam Gazetesi'nde yer alan o haber...

100 milyonluk borç

Bir dönem Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri iken, yaşadığı mali darboğazı aşamayan Martaş Lojistik, iflas eşiğine geldi. Firma faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Okan Kurt’un sahibi olduğu şirketin bankalara 100 milyon liranın üzerinde borcu olduğu iddia edildi. Demet Akalın'ın aldığı gün "Hayat et... İyi günlerde mutlu günlerde yaşamak nasip etsin aşkım" notu ve eşiyle birlikte fotoğrafıyla paylaştığı villaya haciz memurları geldi. 

Eşyalar haczedildi

Okan Kurt'un işlerinin bozulmasıyla aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Kurt, borcunu bankaya ödeyemedi. Borçların ödenmemesi üzerine villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

Boşanıyorlar

Demet Akalın, son gelişmelerden sonra Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek. 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturan çiftin Hira isminde bir kızları var. 

 

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!


Geri Dön