19 / 04 / 2024

Demet Akalın haciz

Demet Akalın haciz

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Demet Akalın haczedilen eşyalarını geri aldı!

Kayseri'de bir düğünde sahne alan Demet Akalın, ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Evliliği tek celsede bitiren Akalan, haczedilen eşyalarını geri aldığını söyledi.

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt’un yaşadıkları Beykoz'daki lüks villaya haciz geldi. Acar Mahallesi'ndeki evin eşyalarına haciz konuldu. İşte haczedilen o eşyalar...

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?

Demet Akalan'ın Beykoz'daki süper lüks villasına haciz geldi. Okan Kurt'un borçları nedeniyle evde haciz işlemleri yapılıyor.

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

İflas durumuna gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki villasına haciz geldi. Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapılıyor.

Demet Akalın'dan eşi için haciz açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un haciz haberleriyle ilgili ilk kez konuştu. Akalın, “Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Adam hırsız değil, sadece borçlu'' dedi.

Demet Akalın'dan haciz açıklaması!

Geçen hafta haciz şokuyla sarsılan Demet Akalın, hakkında yapılan yorumlara canlı yayında isyan etti.

Demet Akalın'dan haciz açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlatılmıştı. Demet Akalın evrakların sahte olduğunu, haciz işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Demet Akalın’dan haciz açıklaması!

Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında çıkan haciz haberlerine Akalın'dan yanıt geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt'un evine 32.8 milyon TL'lik borç için haciz getirilmişti.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

Emekli maaşlarında haciz şoku! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Sakın bunları yapmayın! Hemen kontrol edin!

Milyonlarca emekli, borçları sebebiyle maaşlarının haciz konusu olup olmayacağını merak ediyor. Peki emekli maaşı haciz konusu olur mu? İşte emeklilerin merak ettiği o sorunun yanıtı... 

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Kabine toplanıyor! Gündemde ekonomi var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün taplanacak kabinenin ana gündemi ekonomi olacak. Toplantıda ekonomik gelişmelerin yanı sıra dar gelirli vatandaşların haciz ve icra sorununu çözecek düzenlemenin de ele alınması tahmin ediliyor.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Hacizli gayrimenkullerin satışı nasıl yapılır?

Borçların ödemeleri yapılmadığında ve bütün hukuki adımlarla da netice alınamadığında alacaklı, malların haciz edilmesini talep edebiliyor. Yasalar kapsamında haczedilen mallar açık artırmayla satılıyor. 

Demet Akalın haciz Haberi

Demet Akalın haciz

Beykoz’daki lüks villasına haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor. Eski eşinin piyasaya olan borçlarından dolayı evine haciz gelen Akalın'ın evindeki eşyalar alınmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Akalın’ın 18 milyon TL’ye kredi çekerek aldığı Beykoz Acarkent’teki evine haciz gelmişti. Akalın, haciz sonrası eşi Okan Kurt'tan boşandı.

Ünlü şarkıcı yaşanan olaylardan dolayı evini değiştirmeye karar verdi. Akalın, Beykoz'da ev aramaya başladı. Geçmişi unutmak istediğini dile getiren Akalın, Beykoz Konakları’ndan geniş ve bahçeli ev baktı.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Demet Akalın haczedilen eşyalarını geri...