27 / 04 / 2024

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt’un yaşadıkları Beykoz'daki lüks villaya haciz geldi. Acar Mahallesi'ndeki evin eşyalarına haciz konuldu. İşte haczedilen o eşyalar...



Demet Akalın ve Okan Kurt’un Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi. Acar Mahallesi'nde bulunan evde saatler süren haciz işlemi yapıldı. Haczedilen eşyalar, kamyonlara yüklendi. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin borçları nedeniyle el koyulan eşyalar arasında, tablolar, televizyonlar, klimalar ve koltuk takımları bulunuyor.

 

Demet Akalın ın evinden haczedilen eşyalar!

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, tutanak altına alınan eşyalar villada çalışan K. B.’ye yeddi emin olarak teslim edildi. Demet Akalın ise haczedilen eşyalarının kendine ait olduğunu iddia ederek haciz işlemine itiraz etti. Alacaklı şirket avukatı Mustafa Büyükbaş ise, haczin yapıldığı villayı Okan Kurt’un ofis olarak kullandığını, çeşitli kurumlardan gelen bir dizi evrağın bu adrese gönderildiği açıkladı. Demet Akalın’ın itirazını İstanbul 1. İcra Hukuk Mahkemesi karara bağladı. Mahkeme, Akalın’ın itirazını reddetti; haczin devamına karar verdi.

 

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

 

- 4 adet LCD televizyon ve sehpa
- 6 kişilik yemek masası ve 4 sandalyesi
- 2 adet koltuk takımı
- 6 kişilik yemek masası ve 6 saldalyesi
- 12 kişilik yemek masası ve 12 adet sandalye
- 1 adet çamaşır makinesi
- 2 adet kurutma makinesi
- 6 adet klima
- 6 adet muhtelif ebatlarda tablo
- 5 adet muhtelif ebatlarda avize

 

Demet Akalın ın evinden haczedilen eşyalar!

 

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?


Geri Dön