26 / 04 / 2024

Şehmus Tatlıcı'nın vefatı, aileyi ve yakınlarını üzüntüye boğdu!

Şehmus Tatlıcı'nın vefatı, aileyi ve yakınlarını üzüntüye boğdu!

Şehmus Tatlıcı'nın vefatı Tatlıcı Ailesi, aile yakınları ve iş dünyasını yasa boğdu. Tatlıcı'nın cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınan öğlen namazına müteakip kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi



Bodrum'da 16 Haziran'da hayatını kaybeden Diyarbakırlı iş adamı Şehmus Tatlıcı (74) Teşvikiye Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cenaze törenine Şehmus Tatlıcı'nın eski eşi Bengi Tatlıcı, oğlu Şehmus Tatlıcı, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, sanatçı Orhan Gencebay, iş adamları Mehmet Ali Aydınlar, Erdoğan Demirören, Zeynel Abidin Erdem, Bülent Eczacıbaşı, Eski Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Orhan Gencebay törende basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Yıllardan beri tanıdığımız, sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Genelde yazları hep beraberdik. Bu sene de görüşecektik, öyle ümit ediyorduk fakat kısmet buymuş. Allah gani gani rahmet eylesin'' dedi. 

İş adamı Zeynel Abidin Erdem ise ''Haysiyetli, dost, mert ve herkesin hatırını, küçüğünü, büyüğünü ayıran önemli bir ağabeyimizdi. Hepimize zaman içerisinde çok fikri yardımı olmuştur. Ticareti, fikriyle yardımı olmuştur, bizzat tanıştırmada fikri yardımı olmuştur. Çünkü biz ondan sonra İstanbul'a gelen Güneydoğulu iş adamlarıyız. Şehmus ağabeyi gece yarısı saat üçte bile arasanız bulabilirdiniz, gereken enformasyonu karşılıklı halledebilirdiniz. Onun için Allah rahmet eylesin. Erken oldu, hepimiz için bir kayıp'' diye konuştu. 

İşte Şehmus Tatlıcı'nın vefatı üzerine gazetelere verilen vefat ve başsağlığı ilanları...

Mustafa Tatlıcı: 

"Mustafa Tatlıcı, Gülsen Topkan ve Aziz Tatlıcı'nın çok kıymetli ağabeyleri, Nazan Tatlıcı'nın kayınbiraderi, Hande Tatlıcı Kassim, Bade Tatlıcı, Mustafa Tatlıcı ve Shwan Kassim'in sevgili amcaları, Naz Gyan'ın biricik büyük amcası, ailemizin çok değerli varlığı, Şehmus Tatlıcı'yı kaybettim. Acımız sonsuzdur. Mekanı cennet olsun." 


Şe-Tat Şirketler Grubu Çalışanları:

"Şirketlerimizin kurucusu yönetim Kurulu Başkanımız  değerli insan Sayın Şehmus Tatlıcı'yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Eşsiz kişiliği, yardım severliği, ülke ekonomisine ve eğitime verdiği destek ile kendisi bizler için örnek insan olarak anılacaktır. Merhum Şehmus Tatlıcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Mekanı cennet olsun." 


Güney Turizm ve Turistik Yatırımlar A.Ş.:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Tatlıcı’nın çok değerli ağabeyi ve Tatlıcı Ailesi’nin kıymetli büyüğü Sayın Şehmus Tatlıcı’yı kaybettik. Tüm ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.


Melkan Gürsel – Murat Tabanlıoğlu, Özdem Gürsel:

"Sevgili dostuğumuz ve ortağımız Taha Tatlıcı’nın değerli babası Sayın Şehmus Tatlıcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Tanrı’dan rahmet, tüm değerli ailesine başsağlığı diliyoruz."


Gülşen- Türker İnanoğlu:

"Tatlıcı Ailesi’nin çok değerli varlığı, aile dostumuz, can arkadaşımız Şehmus Tatlıcı’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm kederli aile efradına, yakınlarına ve sevenlerine sonsuz sabır ve başsağlığı dileriz." 


Ayten- Duran Karabulut:

"Çok sevgili aile dostumuz, yakın arkadaşımız, değerli insan Şehmus Tatlıcı’yı kaybetmiş olmanın derin teessürü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli aile efradına, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz." 


İstanbul Sapphire Safir Çarşı Yönetim Hizmetleri A.Ş.: 

"Şirketimizin kurucu ortaklarından Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Tatlıcı'nın değerli ağabeyi Şehmus Tatlıcı'nın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz."


Murat Küçük:

"Tatlıcı Ailesi'nin değerli büyüğü, bolluk ve bereket timsali “Güzel İnsan” Şehmus Tatlıcı Amcamızı kaybetmenin elim üzüntüsü içindeyim. Kendisine Alah’tan rahmet, geride kalan tüm sevenlerine sabır dilekleri ve dualarımla."


ISS Türkiye:

"Şirketlerimiz ortağı Sn. Cem Uygun’un değerli kayınpederi Şehmus Tatlıcı beyefendinin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz."


Habib-Haydaroğlu- Üstel Aileleri:

"Sevgili Kardeşimiz Şükran Uygun’un değerli babası Sn. Şehmus Tatlıcı beyefendinin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz."


Küçük-Vahabzadeh-Ergün Aileleri

"Sevgili arkadaşımız Taha Tatlıcı’nın kıymetli babası Sn. Şehmus Tatlıcı beyefendinin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve sabır dileriz."


Vekin Aktan: 

"Değerli dostum, çocukluk arkadaşım Şehmus Tatlıcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim." 


Sami Çoban ve Ailesi: 

"Kıymetli ağabeyim, Şehmus Tatlıcı’nın ani vefatının büyük üzüntüsü içerisindeyim. Yardımseverliğiniz ve iyiliklerinizle daima kalbimizde yaşayacaksınız. Yolunuza nurlar yağsın, mekanınız cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." 


Emre, Nejat, Mali, Murat, Ömer: 

"Sevgili kardeşimiz can dostumuz Taha’mızın biricik babası Şehmus Amcamız Hakkın rahmetine kavuştu. Üzüntümüz büyük. Başta Taha olmak üzere bütün ailesine sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın…"


İshak Areyo ve Ailesi: 

"Sevgili arkadaşım, dostum, her şeyim... Seni çok ani kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Mekanın cennet olsun."


Koral Korkut ve Ailesi: 

"Aziz ve Değerli Ağabeyim, iyi insan Sayın Şehmus Tatlıcı’yı kaybetmenin kederi içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dileriz."

 

Denastar Commodity Trading LTD. İrtibat Bürosu:

"Çok sevdiğimiz değerli büyüğümüz ve kıymetli insan Şehmus Tatlıcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz."


Şebnem- Emir, Raquel-Avi, Gülşah-Ender: 

"Sevgili arkadaşımız Taha’nın babası değerli büyüğümüz Şehmus Tatlıcı’nın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

AA - emlakkulisi.com


Geri Dön