20 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı!

Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Üsküdar Altunizade' de yaşama geçirilen Şehrizar Konakları 38 bloktan oluşan villalardan meydana geliyor. Gap İnşaat Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı kapsamında konut kredisinden faydalanılabiliyor....




Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı!


Gap İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın en prestijli bölgelerinden biri olan Altunizade'de yaşama geçirilen Şehrizar Konakları 38 bloktan oluşan villalardan meydana geliyor. Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planına göre banka kredili olarak ödeme yapmak mümkün.


Altunizade Şehrizar Konakları'nda bulunan konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 7 oda 1 salon, 8 oda 1 salon, 9 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 208 adet konutun bulunduğu Şehrizar Konakları'nda büyüklükler 147 metrekareden 464 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı!


Şehrizar Konakları Altunizade'de dinlenme alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna ve buhar odası gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Şehrizar Konakları Altunizade ödeme planı kapsamında konut kredisinden faydalanılabiliyor.


Şehrizar Konakları Altunizade adres!

Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2 Üsküdar / İSTANBUL


Şehrizar Konakları Altunizade iletişim!

Telefon: 0216 557 90 10

Web: www.sehrizarkonaklari.com




projeye sor



Geri Dön