19 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları teslim tarihi!

Şehrizar Konakları teslim tarihi!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Şehrizar Konakları teslim tarihi olarak hemen belirlendi. Altunizade'de Anadolu Yakası'ndaki Şehrizar Konakları projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 2 milyon 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Şehrizar Konakları projesi Altunizade'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda  Gap İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Şehrizar Konakları teslim tarihi kısmından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Şehrizar Konakları Altunizade satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 7 oda 1 salon, 8 oda 1 salon ve 9 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

 

208 konuttan meydana gelen Altunizade Şehrizar Konakları kapsamında 38 blok bulunuyor. Projede yüzme havuzu, dinlenme alanları, güvenlik, sauna, oyun alanları ve Türk hamamı bulunuyor. 


Şehrizar Konakları Altunizade satış fiyatları 2 milyon 210 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların alanları ise 147 metrekare ile 464 metrekare arasında değişiyor. 


Şehrizar Konakları teslim tarihi!


Şehrizar Konakları teslim tarihi!

Şehrizar Konakları teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Şehrizar Konakları Altunizade ödeme koşulları hemen olarak belirlendi. 


Şehrizar Konakları Altunizade ulaşım: Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2 Üsküdar / İSTANBUL


Şehrizar Konakları Altunizade iletişim

Telefon: 0216 506 50 00

Web adresi: www.sehrizarkonaklari.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön